Termes de llicència d'ús del VPS

La utilització del serveis Servidor Privat Virtual (VPS) es regeix a més de pels termes i condicions generals de ACTIVE 24, s.r.o. (Com a proveïdor), per les següents regles específiques:

 

  1. El proveïdor és responsable del funcionament del VPS i de la seva connectivitat. El proveïdor és responsable del sistema operatiu o les aplicacions que formen part del servei de VPS. No es fa responsable del contingut del VPS, de la correcta obtenció de llicències del sistema operatiu utilitzat pel client o aplicacions instal·lades pel client. Si el client provoca mitjançant la seva intervenció danys en el sistema operatiu, és possible tornar a instal·lar el VPS a través de l'Àrea de client. Les aplicacions instal·lades i en funcionament al servidor VPS estan totalment sota la responsabilitat i administració del client. El proveïdor no és responsable del seu correcte funcionament.                                                                                                                                                                                                                                                 
  2. El proveïdor crea regularment còpies de seguretat dels servidors VPS, però no pot garantir la consistència en origen de les dades obtingudes. En particular, les còpies de seguretat de bases de dades i altres dades guardades en sistema binari poden ser inconsistents. Si el client considera que les dades en el seu servidor són importants, ha d'assegurar-se de fer la seva pròpia còpia de seguretat correcta i periòdicament. Pot crear un compte FTP amb un espai adequat per a aquest propòsit.                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  3. El client està obligat a assegurar el seu VPS contra l'ús indegut de tercers. En particular, l'accés d'administrador per al servidor ha d'estar protegit per una contrasenya forta (o clau), i l'ideal seria haver restringit el firewall per les adreces IP d'accés. En cas d'ús indegut de tercers del servidor (normalment difusió de correu brossa, instal·lació de suplantació d'identitat, activitat dins d'una xarxa de bots, atacs d'hackers, etc.), el client està obligat a cooperar immediatament a l'acabament d'aquesta activitat al servidor o eliminar el contingut defectuós. En aquest cas, el Proveïdor està autoritzat a limitar el servei ofert (per exemple, mitjançant el bloqueig de tràfic de xarxa seleccionat o intervenir en el contingut del servidor). Si el client no presta la seva col·laboració en una immediata eliminació del problema, el proveïdor podrà suspendre el funcionament de tot el VPS.                                                                                                                                                                      
  4. El proveïdor realitza el manteniment dels servidors físics a fi de garantir el funcionament ininterromput del VPS. Si aquest procediment no es pot fer o seria ineficient, es poden posar els VPS en mode de repòs i una vegada finalitzat el manteniment reactivar o reiniciar-lo. De tota manera, aquest tipus d'intervenció és sempre planejada durant el període "off-peak" (normalment durant la nit) i si no és comunicat amb antelació, no trigarà més de 30 minuts. Per aquestes raons, el client ha de configurar les aplicacions instal·lades al servidor perquè s'iniciïn automàticament sense cap problema després d'un potencial reinici.