SEO a llarg termini i hosting fiable

SEO a llarg termini i hosting fiable.Tenir una web adequada, indexada en els motors de cerca, com Google és necessari per als emprenedors. Això s'aconsegueix amb SEO! No obstant això, Què és SEO ?, Quins conceptes erronis hi ha? A més, ¿Què tenen en comú el SEO a llarg termini i el hosting?

En aquest article s'explica per què la combinació de SEO a llarg termini i un hosting fiable marquen la diferència en la seva visibilitat en línia.

Què és SEO?

SEO significa "Search Engine Optimization" (Optimització en motors de cerca). L'objectiu del SEO és utilitzar les paraules clau adequades per obtenir posicions altes en els resultats de cerca, pel que són més fàcils de trobar per als motors de cerca com Google, Bing o Yahoo. Això s'aconsegueix mitjançant la millora contínua del seu lloc web.

Google SEO

Quan vostè fa una cerca a Google's pagerank,el motor de cerca aporta un rànquing dels llocs web que es mostren. Els resultats de cerca es visualitzen en base a un complex algoritme, que té en compte més de 200 factors de classificació diferents. Com més rellevant sigui el seu lloc web per al motor de cerca, apareixerà millor situat en els resultats de la recerca.

SEO a llarg termini i hosting fiable ACTIVE 24

Recerca de Google i SEO del lloc web

L'optimització d'una web existent, no es pot donar mai per finalitzada. Els motors de cerca s'actualitzen regularment amb nous algoritmes, i a més, els factors de classificació també influeixen entre ells.

El cercador Google, s'enfoca principalment en la utilitat dels llocs web. Google utilitza robots de cerca. Aquests robots rastregen diàriament enllaços en milions de llocs web per trobar el contingut més rellevant i la informació més actualitzada. A continuació, el motor de cerca de Google combina el lloc web més rellevant amb la qualitat de la paraula clau que l'usuari d'Internet utilitza en la recerca.

SEO del lloc web

Si vostè vol desenvolupar una estratègia per al SEO de la pàgina web en línia del seu negoci, ha de tenir en compte el següent:

 1. SEO ON PAGE: La QUALITAT del seu lloc web.
 2. Millori l'experiència d'usuari per als visitants del seu web mitjançant l'optimització de l'estructura, la tècnica i el contingut del seu lloc web.
  D'aquesta manera, els visitants trobaran amb més facilitat i rapidesa la informació que estan buscant.

 3. SEO OFF PAGE: La RELLEVÀNCIA del seu lloc web.
 4. Maximitzar les referències a la seva web des d'altres llocs web contribueix a realçar la reputació de la seva web. Això ajuda als motors de cerca a determinar quins llocs són més rellevants.

Conceptes erronis en SEO

Un dels errors de concepte més comuns és "l'objectiu del SEO és aparèixer a la pàgina de resultats Nº 1 a Google." Encara que ocupar les primeres posicions és important, no és recomanable convertir això en el principal objectiu de l'estratègia de SEO per al seu negoci en línia.

Ningú pot garantir la posició Nº 1 a la pàgina de cerca de Google. A més, una alta posició a Google per paraules clau que ningú està utilitzant per buscar, o recerques irrellevants per al seu negoci en línia, no proporciona visitants web addicionals, i per tant no genera conversions, o el que és el mateix no genera ingressos.

Si només està enfocat a la primera pàgina de Google, hauria de considerar també el següent:

 • Altres propòsits de SEO: Incrementar el nombre de visitants a través de resultats de cerca orgànica i conversions.
 • Investigació en paraules claus: Google està constantment experimentant amb les pàgines de resultats de cerca, això fa que les posicions en les pàgines de resultats canviïn amb rapidesa. Per tant és necessari provar noves paraules clau regularment.
 • Tendències: Tot i que les paraules clau encara s'utilitzen, hi ha altres opcions de recerca, com ara textos, imatges, veu, vídeo, aplicacions (apps), notícies i carpetes.

SEO a llarg termini

Un altre concepte equivocat en SEO és " "una única actualització SEO és suficient." El realment cert és tot el contrari: SEO és un procés d'optimització continu mitjançant el qual es pot aconseguir un alt posicionament a llarg termini en els motors de cerca, com ara Google, per a les seves principals paraules clau.

Pot augmentar el nombre de visitants de la web, i els ingressos de la seva empresa, proporcionant a llarg termini, petites millores consistents del seu lloc web a través de les directrius de qualitat de Google, en l'àmbit de:

 • Anàlisi de paraules clau (Keywords)
 • Contingut (contingut del lloc web)
 • Enginyeria i Estructura
 • Experiència d'usuari (User Experience)
 • Enllaços cap a la seva pàgina (Backlinks)
 • Social Media (Reputació)

Només mitjançant l'optimització continuada, podrà mantenir el seu lloc web actualitzat, i per tant obtenir els nivells de qualitat i rellevància necessaris per als motors de cerca com Google.

Webhosting

Un tercer concepte equivocat és "el hosting no afecta el SEO". En això els motors de cerca pensen totalment diferent. Google considera la velocitat de descàrrega de la pàgina i la disponibilitat de la mateixa, com a factors importants en el posicionament:

Velocitat de descàrrega (Page speed)

La velocitat de descàrrega de la seva web afecta directament l'experiència d'usuari dels seus visitants. Com més llarg sigui el temps que l'usuari hagi d'esperar per descarregar el contingut de la seva pàgina, més gran serà la possibilitat que abandoni prematurament la pàgina. Els factors tècnics són els que principalment juguen un paper en la velocitat del seu lloc web:

 • Comprovi la velocitat de descàrrega del seu web utilitzant Page Speed Insights. Mitjançant aquesta eina, pot mesurar i analitzar la velocitat de descàrrega de la seva web.
 • Millori la velocitat de la seva web mitjançant:
  1. El software del gestor de continguts (CMS), amb el que el seu lloc web està construït, té molta influència en la velocitat del mateix. Utilitzi WordPress, Joomla o Drupal .
  2. Configuri una memòria cau òptima.
  3. Comprimeixi les imatges i els arxius.
  4. Minimitzi els codisJavaScript i CSS, entre d'altres.
  5. Faci servir una xarxa de lliurament de contingut (CDN).
  6. Utilizar un web hosting fiable té gran impacte en la velocitat de descàrrega de la seva web. El temps de disponibilitat és aquí un dels aspectes més importants.

  Consulti amb el seu dissenyador web per optimitzar aquests factors tècnics al seu lloc web. Això millorarà sens dubte la velocitat del seu lloc web. També pot accedir a les eines per webmaster de Google Google Search Console.


  Disponibilitat (Uptime)

  La disponibilitat del seu lloc web afecta considerablement a l'experiència d'usuari dels seus visitants. El seu web està regularment fora de servei per fallades o manteniment del servidor? Com més temps estigui la seva web fora de servei temporalment, més disminueix la confiança dels seus visitants en el seu negoci.

  • Comprovi la disponibilitat del seu hosting web mitjançant UptimeRobot.
  • Webhosting uptime- la disponibilitat de la seva web i el seu servidor de hosting- és un dels aspectes més importants a tenir en compte per considerar fiable un web hosting. Utilitzeu Free Website Monitor, per veure la disponibilitat del seu hosting web en mòbils.

  Vostè pot tenir una estratègia de SEO adequada, però si el seu lloc càrrega molt lentament, o està fora de servei freqüentment, els seus esforços no donaran lloc a una millora rellevant en els resultats de cerca.

  Web hosting fiable

  Si després d'optimitzar la velocitat de descàrrega de la seva web no obté una millora en els resultats, llavors haurà de plantejar-se el canvi a una empresa de hosting més fiable.

  Per escollir un hosting fiable:

  Si us plau, respongui les següents preguntes:

  • Domini: Quin nom de domini trio per al meu lloc web?
  • Espai per a la web: Quant espai necessito per al meu lloc web?
  • Website software: Quin programa vull utilitzar per fer el meu lloc web?
  • Trànsit: Quantes visites espero tenir al meu lloc web?
  • Base de dades: Necessito una base de dades?
  • E-mail: Quin tipus de correu electrònic vull utilitzar?

  ACTIVE 24 és un registrador de dominis i proveïdor de hosting a nivell europeu, amb prop de 20 anys d'experiència en el mercat del hosting. Establerta el 1996, actualment té la seva seu central a Praga, República Txeca, proporcionant serveis també a Espanya, Holanda, Bèlgica, Regne Unit i Alemanya.

  ACTIVE 24 ajuda a la visibilitat en línia de Pimes, autònoms i particulars, mitjançant:

  • Dominis clàssics i noves extensions
  • E-mail intel·ligent
  • Lloc Web basat en el núvol
  • Web instal·lada amb un clic: WordPress of Joomla!
  • Allotjament Web
  • Servidors

  ACTIVE 24 proporciona web hosting fiable:

  • 99,98% de temps de disponibilitat : (uptime)
  • Certificat SSL gratuït: Connexió SSL segura en hosting Linux.
  • 30 GB d'espai: Espai il·limitat amb la política d'ús just.
  • Lloc web amb un clic: Instal·lació de sistemes de Gestor de continguts (CMS) , mitjançant One Click Installer . WordPress o Joomla, entre d'altres.

  Consulti la nostra actual oferta de serveis de hosting a ACTIVE 24.

  SEO a llarg termini i hosting fiable

  Desafortunadament el hosting és passat per alt sovint en l'estratègia SEO. No obstant això, la combinació de SEO a llarg termini juntament amb un allotjament fiable, marca la diferència per a la visibilitat en línia del seu lloc web.

  L'elecció d'un nom de domini, URL i lloc web amb un proveïdor d'allotjament web fiable és tan important com la creació d'una estratègia de SEO eficaç per a la seva web comercial en línia. Només mitjançant aquesta combinació, actualment el seu negoci tindrà èxit en línia.

  Més informació