Opcions per llocs web a ACTIVE24

Opcions per llocs web a ACTIVE24. Tot comença amb un nom de domini. A continuació, segueix el lloc web. Hi ha diverses opcions de lloc web. Sap quin tipus de lloc web s'ajusta millor a les seves necessitats en línia? Per a la seva elecció, posem totes les possibles opcions de lloc web a ACTIVE24. Des del més senzill constructor de llocs web fins als més avançats sistemes per a llocs web. Això fa que triar un lloc web adequat sigui molt més fàcil.

Primer un nom de domini

Tot comença amb un nom de domini. El domini "ACTIVE24.cat" és una adreça d'Internet única (URL) que envia als clients cap al nostre lloc web. És com una adreça postal. Totes les comunicacions per Internet són a través d'adreces IP. Una adreça IP consta de molts números únics, vinculats a un dispositiu digital. Això permet que diferents dispositius es comuniquin entre si.

La gent tendeix a recordar millor un nom que un rang numèric. Per tant, el Sistema de Noms de Domini (DNS) utilitza el nom de domini per coincidir amb el rang numèric. Un nom de domini és, doncs, un nom únic que fa referència a una adreça IP específica.

Per a propòsits específics, pot utilitzar un subdomini. Per exemple, si vol afegir una secció a blog al seu lloc web existent, ho fa amb un subdomini. P.ej. Blog.active24.cat. Pot afegir un nombre il·limitat de subdominis al seu nom de domini existent. No obstant això, el nom de domini amb i sense WWW és el mateix domini, ja que el contingut de "WWW" sempre s'ha de referir al domini principal.

Opcions per llocs web a ACTIVE24

A continuació, un lloc web

Un cop tingui decidit el nom del domini, serà el moment de considerar les diferents opcions per al lloc web. Un lloc web és una col·lecció de diferents pàgines web amb dades emmagatzemades en un servidor, vinculades al seu nom de domini.

Perquè l'opció que triï per a la seva web estigui visible a Internet, necessitarà un hosting. El Hosting és llogar una porció d'espai virtual, que fa que el contingut del seu lloc web sigui visible. Sense hosting, el seu lloc web només és visible en el seu propi ordinador, però no és visible en cap altre lloc.

Hi ha diverses opcions de lloc web, que van des constructors de llocs web (sense codi) fins a avançats sistemes de gestió de continguts de llocs web (CMS). Com decidir quin tipus de lloc web s'adapta millor a les seves necessitats en línia?

Opcions per llocs web a ACTIVE24

Perquè pugui triar amb comoditat, li mostrem a continuació les diferents opcions de lloc web a ACTIVE24. Des del constructor de llocs web més senzill fins als sistemes de llocs web més avançats:

Web Opció 1: Superpage

El registre d'un nom de domini amb Active24 li dóna accés a Superpage. Aquest servei és gratuït.

 • Opció per llocs web: senzilla
 • Nivell: principiant
 • Requisits: cap
 • Nombre de pàgines: 1
 • Finalitat: targeta de visita en línia
 • Contingut: informació bàsica de l'empresa + enllaços a la seva xarxa social o pàgina de portafoli.

Web Opció 2: Mi Website

Desitja crear un lloc web professional, però no té coneixements tècnics? Llavors Mi Website és l'opció perfecta per a vostè.

 • Opció per llocs web: avançada
 • Nivell: des de principiants a nivell mig-avançat
 • Requisits: no es requereixen coneixements bàsics
 • Nombre de pàgines: 3 Pàgines/Il·limitades (Depenent del paquet escollit)
 • Finalitat: des de una pàgina personal fins a una web d'empresa
 • Contingut: lloc web complet.
 • Límit de personalització: fins on vostè desitgi.

El senzill sistema d'arrossegar i deixar anar li permetrà construir la web al seu gust. Pot triar entre plantilles de disseny existents, i crear text, gràfics i formularis per mitjà del tauler de control de Mi Website.

El lloc web està completament en el núvol. Vostè no necessita un hosting independent. I pot treballar en el seu web en qualsevol lloc. L'única condició: una connexió a Internet.

Web Opció 3: CMS de codi obert amb el hosting

Està enfocat cap a la qualitat i la professionalitat òptima? I té també els coneixements tècnics necessaris? Llavors, el hosting amb Sistema de Gestió de Continguts de Codi Obert (CMS), és la millor opció web per a vostè. Els sistemes per a llocs web més populars i avançats del món: WordPress, Joomla i Drupal.

 • Opció per llocs web: professional
 • Nivell: des de avançat fins professional
 • Requisits: coneixements mínims de codificació i disseny web.
 • Nombre de pàgines: il·limitat
 • Finalitat: des de una pàgina personal fins a una web d'empresa
 • Contingut: lloc web complet.
 • Àmplia personalització: via codi i disseny web.

Pot utilitzar immediatament els sistemes estàndard. No obstant això, requereix coneixements mínims de codificació i disseny web. Pot començar amb un disseny bàsic i anar adaptant el lloc web a la seva pròpia visió. Només dependrà del seu nivell de coneixements tècnics. Ampliï el seu lloc web estàndard amb complements, com formularis web, fòrums o botiga web. Trobarà àmplia informació i respostes a les seves preguntes a través de les pàgines de suport específiques o d'Internet.

La nostra solució de hosting ofereix un sistema d'instal·lació amb un sol clic. A més, suporta totes les tecnologies necessàries per a un funcionament òptim. Incloent PHP 7.1, certificat HTTPS i Ivp6.

Més informació

Alguna pregunta? Posis en contacte amb el nostre servei d'atenció al client. Estarem encantats d'ajudar.