Let’s Encrypt: certificat SSL gratis

Let's Encrypt: certificat SSL gratuït per als paquets de hosting amb Linux. Un lloc segur està indicat per la icona d'un candau verd a la URL. Fins ara calia fer un pagament addicional per això. ACTIVE 24 ofereix ara el certificat SSL Let's Encrypt totalment gratis. ¡D'aquesta manera reforcem tant la seva seguretat com la nostra!

Protocol HTTPS

ACTIVE 24 ha escollit oferir de forma gratuïta el protocol HTTPS, perquè ens trobàvem amb que els nostres clients havien de comprar ells mateixos un certificat de seguretat, que de vegades acabava sent inadequat. Altres raons importants per les quals ACTIVE 24 ha pres la decisió de afegir el protocol d'encriptació HTTPS en els seus servidors Linux. El certificat SSL combat entre altres coses el següent:

 • Publicitat no sol·licitada
 • La propagació de malware
 • El robatori de registres de dades
 • Els atacs informàtics a client-servidor
 • No tothom és conscient de l'important que és la compra d'un certificat de seguretat SSL per a la seva pàgina web. A més, fins ara no tots els clients feien servir aquesta funció. Com a resultat, els certificats només estaven activats per un limitat nombre de llocs web Secure Socket Layer (SSL).

  Let's Encrypt

  Lets Encrypt - SSL_ACTIVE_24CAT

  La seguretat a Internet està sent cada vegada més important. Per tant, les comunicacions, la seguretat i la protecció dels visitants del lloc web ja no és una opció, sinó un requisit bàsic per a l'actual ús d'Internet.

  Per això ACTIVE 24 suporta Let's Encrypt, en la seva missió de Xifrat ("tagged") de les comunicacions per crear el nou estàndard web. La qüestió del protocol HTTPS ha augmentat considerablement des que a finals de 2015 Let's Encrypt ofereix certificats SSL de codi obert de forma gratuïta. Actualment, més de 3.8 milions de llocs web utilitzen l'encriptació dels certificats SSL Let's Encrypt.

  Certificat gratuït per als paquets Linux hosting

  El certificat SSL Let's Encrypt s'instal·la automàticament en la nostra plataforma de hosting Linux web. Tots els actuals i nous paquets il·limitats de Linux hosting, i que les DNS apuntin a un domini rellevant, reben aquest certificat SSL de forma totalment gratuïta.

  IMPORTANT: Let's Encrypt NO està disponible per a Windows hosting.

  Per poder utilitzar el certificat de seguretat SSL gratuït,els DNS (domain name servers) han d'estar registrats amb ACTIVE 24.

  Juntament amb el certificat de seguretat SSL, també disposa en hosting Linux il·limitat de ACTIVE 24 de l'última versió estable de PHP 7.0.