Estalviï un 50% en hosting web a l’octubre

Ofertes d'Octubre a web hosting. Ara té l'oportunitat d'estalviar fins a 80 € - mitjançant l'aprofitament de la campanya fins al 31 d'octubre. Contracti el seu pla de hosting avui mateix.

Hosting web estàndard - Estalviï un 50%

Durant el mes d'octubre oferim als nous clients el nostre Hosting web estàndard que inclou el nom de domini, 50 comptes de correu electrònic, 5 GB d'espai web, bases de dades i tràfic il·limitat a meitat de preu. D'altra banda, suprimim la quota d'alta, amb el que ràpidament pot començar amb una botiga on line o bloc amb el nostre Active 24 One-Click Installer.

Oferta durant Octubre. Contracti Hosting Estàndard per només 2,99 €/mes. Aquesta oferta s'aplica als nous clients i l'acord és de 12 mesos. El preu per al segon any és de 4,99 € / mes. IVA no inclòs en els preus.

Hosting profesional amb Pack Office-Estalviï un 50%

Business Hosting Pro , es per a empreses amb altes exigències d'espai d'emmagatzematge, fiabilitat i mobilitat. També permet descarregar la versió completa de MS Office 2013 (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Access) per a un màxim de 5 usuaris de PC / MAC.

Inclou un domini, 20 GB d'espai web i bases de dades. A més, inclou una adreça de correu electrònic Exchange fiable, amb emmagatzematge il·limitat i basat en Office 365, que està sempre actualitzat i disponible, independentment de si utilitza el mòbil, l'ordinador o Webmail.

Si actualment gestiona el seu propi servidor de correu, vostè estalviarà molt de temps i diners en canviar a Business Hosting Pro.

SharePoint Online,  Lync Online y SkyDrive Pro, hi són tots inclosos.

Oferta durant Octubre. Contracti Business Hosting Pro per només 13,99 € / mes. Aquesta oferta s'aplica als nous clients i l'acord és de 12 mesos. El preu per al segon any és de 19,99 €/mes. IVA no inclòs en els preus.

Domini - tan barat, cada any.

Active 24 ofereix un dels preus més baixos per al registre de dominis. Dominis .com 5,99, €/any i dominis .es 5,99 €/any.

En registrar un domini amb Active 24, vostè paga el mateix preu cada any. No hi ha necessitat de comprar altres productes i, per descomptat, vostè és propietari del seu nom de domini i pot configurar-lo com vulgui des del seu panell de control, administrar els DNS (Noms de servidor) i configurar una àmplia varietat de registres, CNAME, TXT , etc.

Registri aquí el seu domini. En afegir correu electrònic o hosting, vostè obté un domini gratuït.