ID #82025

Àrea de Client. Què és? Com puc accedir?

Àrea de Client

L'Àrea de Client de ACTIVE 24, que trobarà a la adreça https://customer.active24.com/ és una completa eina d'administració que conté una gran quantitat d'informació, incloent informació sobre els serveis sol·licitats, les dades dels usuaris, els pagaments, novetats o el funcionament del servidor. També conté l'administració activa de totes les bústies de correu electrònic.

A l'Àrea de Client tindrà accés a:
• la llista dels serveis demanats (dominis, servidors virtuals, servidors dedicats)
• la llista dels serveis facturats (informació sobre l'estat del pagament, possibilitat de descarregar els documents en format PDF, llista de recordatoris)
• l'opció de reenviament de les sol·licituds de pagament, pagament en línia, sol·licituds de pagament
• informació del client i dades de facturació
• la possibilitat d'actualitzar les dades de client
• informació sobre novetats
• l'opció d'administrar les bústies de correu electrònic
• informació actualitzada sobre les interrupcions de serveis

Servidors virtuals:
• informació sobre els paràmetres dels servidors virtuals
• informació sobre les interrupcions del servei
• configuració de les pàgines d'error
• canviar la contrasenya del compte FTP
• accés a les estadisticas d'AWStats i Webalizer
• execució periòdica dels scripts - cron
• visió general de les bases de dades MySQL, canvi de contrasenya, autoritzar accés des de la seva pròpia adreça IP, opció de còpia de seguretat
• edició del fitxer .htaccess

Dominis:
• informació sobre l'estat dels dominis demanats
• informació actual sobre el domini extreta de la base de dades de Whois
• informació sobre la configuració dels registres DNS
• edició dels registres DNS
• confirmació de les regles per als dominis .cz
• configuració dels serveis EMAIL FORWARD, WEB FORWARD i BUSINESS CARD (CONTACTAR)

Servidors dedicats:
• informació sobre el hardware i els serveis activats
• estadístiques de tràfic detallades, informació sobre interrupcions

Programa d'associats
• sistema de suport per al pagament de registres i el manteniment dels dominis txecs i estrangers