ID #82456

Subscriure’s a la pagina de Facebook de ACTIVE 24

Aquesta guia li mostra com subscriure’s a la pàgina de Facebook de ACTIVE 24.

Dues vegades per setmana, ACTIVE 24 publica actualitzacions a la seva pàgina de Facebook, per informar als nostres clients i seguidors sobre els nostres productes, serveis i campanyes:

-          Canvis i ampliacions dels serveis i productes d'ACTIVE 24

-          Noves funcionalitats a l'Àrea de client

-          Ultimes notícies sobre noms de domini

-          Descomptes i promocions especials

Tant els nostres actuals clients com seguidors i possibles clients poden subscriure’s a la pàgina de Facebook de ACTIVE 24, per estar informats, comunicar-se amb l'equip de ACTIVE 24 i compartir els seus pensaments i idees sobre la nostra empresa i la seva experiència com a client.

Per subscriure’s a la pàgina de Facebook de ACTIVE:

1. Visiti la pàgina web de ACTIVE 24.
  2. Vagi al peu de la pàgina.
  3. Faci clic a la Icona de Facebook, el símbol “F”.                                                                          Facebook-CAT
  4. Això el redirigeix cap a la pàgina de Facebook de ACTIVE 24                                               (per al mercat que està visitant).ACTIVE-24-CAT-Pagina-Facebook
  5. Iniciï la sessió al seu compte de Facebook
  6. Faci clic a "M'agrada" per seguir la pàgina de Facebook de ACTIVE 24.Facebook Likes