ID #82028

Webforward

Què és WEBFORWARD?

Mitjançant aquest servei pot redirigir totes les visites al seu domini cap a una altra pàgina web.

Aquest servei només està disponible si el domini està registrat amb nosaltres i té configurats els nostres nameservers alfa.ns.active24.cz, beta.ns.active24.cz i gama.ns.active24.sk i el seu domini apunta a l'adreça IP 81.95. 96.29.

Pot activar el servei al Àrea de Client.

En l'apartat Serveis/Dominis/Visió general de dominis, faci clic en el nom del domini.

Webforward

A l'apartat "Serveis per al domini" faci clic a la pestanya "Webforward" per activar el servei.

Webforward

Un cop el servei estigui activat rebrà confirmació per correu electrònic.

Un cop el servei està activat, segueixi els mateixos passos que per a l'activació, i podrà accedir a la configuració de l'adreça cap a la qual les visites han de ser redirigides. La adreça ha de ser una URL vàlida en el format http://www.domini.cat/directori/arcxiu.html. La redirecció es realitza mitjançant redirect (301 Moved Permanently) i és funcional per a tots els subdominis que apuntin a l'adreça IP de dalt.

Nota: Aquest servei no és compatible amb els serveis WEB gratis I BUSINESS CARD.