ID #82029

Canviar els nameservers

Canviar els Nameservers:

El canvi dels nameservers per als dominis genèrics (COM, NET, INFO, etc.) es realitza amb senzillesa al Àrea de Client.

A l'apartat "Serveis/Dominis/Visió general de domini" faci clic al nom del domini, per al qual vol fer el canvi.

Canviar nameservers

En el següent pas seleccioni "Canvi de nameservers.

Canviar nameservers

A la següent pàgina, a la part inferior podrà canviar i/o afegir nameservers.

Canviar nameservers
Rebrà un email amb un enllaç de confirmació per a l'acceptació del canvi.

El canvi dels nameservers es reflecteix en el registre central pocs minuts després de la confirmació, però pot trigar fins a 24 hores en propagar-se per tota la xarxa Internet.