Suport

ID #82031

Canvi de titular de domini

Canviar dades de contacte per a dominis transnacionals:


Qualsevol informació en el registre del domini es pot canviar (Excepte el nom del domini).

 

Els canvis només poden ser realitzats pel titular del domini especificat en el llistat del domini a la base de dades WHOIS corresponent. Qualsevol canvi en les dades de la persona de contacte o entitat del titular del domini ha de ser autoritzada pel titular. El mètode de l'autorització dels canvis varia en funció de les regles del registrador en la base de dades en la que es manté el dominio.

 

Pot realitzar canvis en els seus dominis gTLD al Àrea de Client. A l'apartat "Serveis/Dominis/Visió general de dominis", faci clic al nom de domini per al qual vol fer el canvi.

Canvi de titular

En el següent pas seleccioni "Canvis en el domini."

Canvi de titular

 

A la pàgina següent, tindrà l'opció d'editar les entrades individuals.

 

L'autorització dels canvis sempre es porta a terme des de les adreces de correu electrònic de l'original i el nou titular, als quals enviem un missatge amb un enllaç de validació. Si l'adreça de correu electrònic de l'emissor originari no està disponible, en primer lloc cal canviar aquesta adreça de correu electrònic utilitzant el formulari trobarà aquí.

 

Si el seu domini es troba a la base de dades d'un altre registrador (el canvi no es pot fer com s'ha descrit anteriorment) i no sap què fer amb el canvi de les dades, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres, l'intentarem ajudar.