Suport

ID #82035

Càrrecs addicionals

Aquesta guia li mostra els càrrecs addicionals que poden o no poden ser aplicats al seu registre de domini amb Active 24.

  

A diferència de molts altres registradors, Active 24 no cobra càrrecs addicionals per serveis extres, com ara:

- actualització de Name Servers

- actualització de dades de contacte a Whois

- establir redireccions

- traslladar un domini des d'un altre registrador

- eliminar un domini 


No obstant això, per als següents serveis s'aplicaran els càrrecs als quals estem obligats, igual que la resta de registradors.

 

1. Taxa anual de registre

Aquesta taxa és la quota anual per tenir un domini registrat al seu nom. Aquesta taxa s'aplica al registre inicial d'un domini i per a les successives renovacions anuals. L'import d'aquesta taxa varia en funció de l'extensió del domini. Visiti la nostra llista de preus de dominis per conèixer les nostres actuals ofertes.

Nota: Per a les extensions de domini més habituals, la taxa anual està inclosa en el preu dels nostres paquets de hosting o correu electrònic. 

  

2. Taxa per canvi de propietat

Si voleu canviar la propietat d'un domini, la taxa per aquest servei és de 20,00 €.

 

3. Taxa per recuperació de domini

Quan un domini ha caducat, encara és possible (per a la majoria, encara que no per a totes les extensions) renovar el domini amb posterioritat a la data en què va caducar. El període durant el qual això és possible varia en funció de l'extensió del domini. Si desitja renovar un domini després que aquest hagi caducat (i l'extensió ho permet), la taxa per aquest servei és de 100,00 €.