ID #82094

Configurar E-mail a MS Outlook 2013 - ACTIVE 24 E-mail (POP/IMAP)

Configuració del correu electrònic a Microsoft Outlook 2013- per Start i Active 24 mail

1. Vagi a Arxiu i faci clic a "Afegir nou compte".

E-mail a Outlook 2013

2. Seleccioni "Configuració manual o tipus de servidor addicional", i faci clic a "Següent".

E-mail a Outlook 2013

3. Triï “POP3 o IMAP” y faci clic a Següent.

E-mail a Outlook 2013

4. Introdueixi en els camps corresponents, la seva adreça de correu electrònic, nom d'usuari i contrasenyaSeleccioni POP3 o IMAP a la casella Tipus de compte i estableixi la següent configuració:

Servidor de correu entrant (POP3/IMAP): email.active24.com

- Servidor de correu sortint (SMTP): email.active24.com

A continuació faci clic a la pestanya "Més configuracions".

E-mail a Outlook 2013

5. A la pestanya Servidor de sortida marqui la casella “El meu servidor de sortida (SMTP) requereix autenticació” i l'opció "Utilitzar la mateixa configuració que el servidor d'entrada".

E-mail a Outlook 2013

6. A la pestanya "Avançades" estableixi els següents paràmetres:

- Si ha escollit IMAP: estableixi el port 993.

- Per POP3: estableixi el port 995.

- Per al servidor de sortida SMTP estableixi en ambdós casos el port587 (TSL/Automatic encryption).

E-mail a Outlook 2013

7. Torni enrere a la configuració del compte i faci clic a "Següent".

E-mail a Outlook 2013

8. Ara Outlook comprovarà la configuració. Si tot és correcte veurà la següent pantalla. Faci clic a "Tancar".

E-mail a Outlook 2013

9. Faci clic a "Finalitzar".

E-mail a Outlook 2013

10. Felicitats. Ha configurat correctament el seu compte de ACTIVE 24 E-mail a MS Outlook 2013.