ID #82096

Configurar E-mail a MS Outlook 2013 - ACTIVE 24 E-mail PLUS (Exchange/ActiveSync)

Configuració del compte ACTIVE 24 E-mail PLUS (Exchange / ActiveSync) a MS Outlook 2013

Aquesta guia li mostrarà com instal·lar un compte de correu electrònic "ACTIVE 24 Mail PLUS" a MS Outlook 2013.

NOTA: És recomanable configurar un registre autodiscover en l'administració DNS del seu domini. Això permetrà la configuració automàtica de la bústia de correu, sense necessitat de canviar manualment qualsevol altre ajustament. En el cas que estigui utilitzant els nameservers de ACTIVE 24, aquest registre ja està configurat per defecte per nosaltres.

Faci clic aquí per veure com pot configurar un registre Autodiscover.

Dades de configuració:

Les dades bàsiques per configurar el seu compte són:

- Adreça E-mail: la seva adreça de correu electrònic completa
- Contrasenya: la contrasenya per al compte
- Servidor: faci clic aquí per veure com pot saber el seu servidor de correu electrònic específic.

IMPORTANT: Mailbox PLUS només funciona amb la versió de MS Outlook 2013 o superior. La funció ActiveSync / Exchange NO funcionarà amb la versió MS Outlook 2010 o versions anteriors.

Instal·lació de Mailbox PLUS a MS Outlook 2013

1. Vagi a Arxiu i faci clic a "Afegir nou compte".

E-mail PLUS en Outlook 2013

2. Seleccioni "Configuració manual o tipus de servidor addicional", i faci clic a "Següent".

E-mail PLUS en Outlook 2013

3. Esculli "Outlook.com o servei compatible amb Exchange ActiveSync", i faci clic a "Següent".

E-mail PLUS en Outlook 2013

4. Introdueixi en els camps corresponents, l'usuari, l'adreça e-mail i la contrasenya. A "Servidor de correu" introdueixi el seu servidor de correu. Faci clic aquí per veure com esbrinar el seu servidor de correu electrònic específic. A continuació faci clic a "Següent".

E-mail PLUS en Outlook 2013

5. Outlook procedirà a comprovar la seva configuració. Si tot és correcte rebrà el següent missatge.

E-mail PLUS en Outlook 2013

6. Faci clic a "Tancar", i en la següent pantalla faci clic a "Finalitzar"

E-mail PLUS en Outlook 2013

10. Felicitats. Ha configurat correctament el seu compte de ACTIVE 24 E-mail PLUS a MS Outlook 2013.