ID #82249

MS Outlook 2010 - ACTIVE 24 Email (POP/IMAP)

MS Outlook 2010-  ACTIVE 24 Email (POP/IMAP)

Aquesta guia li mostra com configurar manualment el seu compte de correu (POP3/IMAP) a Outlook 2010.

Paràmetres de configuració

Els paràmetres bàsics de configuració que necessita per enviar i rebre correus electrònics:

-Servidor: POP3/IMAP/SMTP: email.active24.com

-POP3: port 995, seguretat SSL/TLS

-IMAP: port 993, seguretat SSL/TLS

-SMTP: port 465, seguretat SSL

Configurar ACTIVE 24 Email a Microsoft Outlook 2010:

1. Iniciï Microsoft Outlook 2010.

2. Seleccioni "Arxiu" y "Afegir compte".

3. Seleccioni tipus de compte POP3 o IMAP y faci clic a "Següent".

4. Introdueixi el seu nom, adreça de correu electrònic, i contrasenya i confirmi la contrasenya.

5. Seleccioni a sota "Configurar manualment els paràmetres del servidor o tipus de servidor addicionals" i faci clic a "Següent".

6. Seleccioni "Correu d'Internet" i faci clic a "Següent".

7. Seleccioni tipus de compte IMAP/POP3 i completi els següents detalls:

-Nom: nom del compte

-Adreça E-mail: l'adreça de correu electrònic completa.

8. Faci servir els següents paràmetres per al servidor d'entrada i de sortida en funció del tipus de correu electrònic que vagi a utilitzar:

Diferències entre POP3 e IMAP

- En POP3, seleccioni "Deixar còpia dels missatges al servidor", si vol guardar una còpia dels missatges al servidor després d'haver-los descarregat en el seu Outlook. Amb això, els seus correus romanen disponibles al servidor, després d'obrir el seu programa de correu local. Aquesta opció pot arribar a provocar la manca d'espai d'emmagatzematge del compte al servidor. Vostè pot optar per eliminar els missatges del servidor en un moment determinat o després de la seva retirada des Outlook.

IMAP evita esborrar els missatges del servidor quan es descarreguen a l'Outlook, ja que funciona directament amb el servidor de correu. Si vostè vol utilitzar el protocol IMAP, ha de seleccionar "Tipus de compte" IMAP en comptes de POP3. I canviar el paràmetre del servidor de correu entrant a IMAP: port 993. L'opció de "deixar còpia al servidor" no està disponible.

POP3

Servidor de correu entrant: email.active24.com

POP3: port 995, seguretat SSL/TLS

IMAP

Servidor de correu entrant: email.active24.com

IMAP: port 993, seguretat  SSL/TLS

Introdueixi:

Usuari: l'adreça de correu electrònic completa.

Contrasenya: la contrasenya que tingui assignada el compte.

Seleccioni "Guardar contrasenya".

9. Faci clic a Més configuracions. I a "Servidor de correu sortint".

10. Seleccioni "El servidor de correu sortint (SMTP) requereix autenticació" i "Utilitzar la mateixa configuració que el servidor de correu entrant".

11. Seleccioni "Avançades". Esculli "email.active24.com" per al servidor de correu sortint (SMTP).

SMTP: port 465, seguretat SSL

12. Faci clic a "Acceptar" per confirmar les dades y després a "Següent". Outlook 2010 farà una comprovació de la configuració. Un cop finalitzada, pot tancar i després fer clic a "Finalitzar".

13. El seu compte de correu electrònic (POP3 / IMAP) ha estat ara configurat en el seu programa local de correu electrònic Outlook 2010. Pot comprovar el funcionament de l'enviament i la recepció, enviant un correu electrònic a vostè mateix des de l'Outlook 2010.