ID #82297

Com conèixer quin és el seu servidor de correu

ACTIVE 24 utilitza diversos servidors de correu electrònic, per exemple: email01.active24.com, email02.active24.com. A continuació li mostrem com descobrir quin és el servidor de correu que utilitza el seu compte ACTIVE 24 Email Plus.

1. Iniciï sessió al seu compte de correu via  Webmail:

Webmail login

2. Un cop hagi accedit podrà veure el nom del seu servidor de correu a la barra d'adreça del navegador:

Email server address

Si necessita les dades de configuració del seu compte per als diferents clients de correu (per exemple: Outlook, Windows Live Mail, Mac Mail, etc.), si us plau, faci clic aquí.