ID #82385

Recuperar les dades d'accés a la base de dades MSSQL

Aquesta guia li mostra com trobar les seves dades d'accés de la base de dades MSSQL.

NOTA:
 Per raons de seguretat, la contrasenya de la base de dades MSSQL està encriptada. Per tant, no es pot mostrar la contrasenya actual de la base de dades MSSQL. Si necessita obtenir les credencials d'inici de sessió per a la base de dades MSSQL, ha de sol·licitar una nova contrasenya a través d'una Sol·licitud autoritzada a l'Àrea de client de ACTIVE 24.

1. Iniciï sessió a l'Àrea de client de ACTIVE 24 amb les seves dades d'accés.

2. Al menú de l'esquerra, vagi a "Sol·licituds" i esculli "Sol·licitud autoritzada".

3. Introdueixi els detalls a "Enviar una sol·licitud autoritzada"

- "Enviar la resposta a aquest e-mail": escrigui l'adreça e-mail completa, en la qual vol rebre la resposta.
- "La sol·licitud es refereix a": triï "Web Hosting i Dominis"
- "Assumpte del missatge": escrigui "Recuperar les dades d'accés a la base de dades MSSQL"
En el cos del missatge, especifiqui les seves necessitats. Faci clic a "Enviar".
MSSQL afegir IP

IMPORTANT: Per evitar el funcionament incorrecte del seu lloc web, les dades d'accés a la base de dades MSSQL, hauran de ser actualitzades també a l'arxiu de configuració del seu web.