ID #82387

Iniciar sessió a la base de dades MSSQL

Aquesta guia li mostra com accedir a la base de dades MSSQL fent servir un programa de base de dades.

1. Vagi a la interfície web de MSSQL mitjançant https://mssql.active24.cz/.

2. Per iniciar la sessió, completi el formulari.

NOTA: Vostè haurà rebut les seves credencials d'inici de sessió per a la base de dades MSSQL per correu electrònic, quan va ser creada la base de dades de MSSQL.

Server name: pot ser "blue.globenet.cz" o "olive.globenet.cz".
Database: el nom de la base de dades
Login: el seu usuari de la base de dades
Password: la contrasenya de la base de dades

3. Faci clic a "Connectar". Ara està connectat a la base de dades MSSQL.
Login to MSSQL