SSL

Els certificats SSL/TLS augmenten la credibilitat del seu lloc web i són necessaris per a una comunicació segura a través d'HTTPS. En utilitzar-ho, les dades confidencials introduïdes en el seu lloc web pels seus clients (per exemple, nom, adreça, credencials d'inici de sessió o la informació de la targeta de crèdit) es transmeten xifrats al propietari de domini que executa el lloc. Els llocs web i tendes online certificats per SSL també són afavorits en els buscadors d'internet, com per exemple Google.

Rapid SSL

Rapid SSL

Certificat bàsic

Verificació bàsica i ràpida per part de l'autoritat de certificació

33,99 €  29,99 € a l'any IVA no inclòs

(36,29 € amb IVA)

Rapid SSL Wildcard

Rapid SSL Wildcard

Certificat de subdominis

Permet que tots els subdominis estiguin protegits per un certificat SSL

119,99 € a l'any IVA no inclòs

(145,19 € amb IVA)

ASSEGUREM LA SEGURETAT I LA CONFIDENCIALITAT

Més informació sobre certificats

Rapid SSL

El certificat SSL més assequible. La validació és només en el nivell de verificació del domini enviant un correu electrònic de confirmació. Una exposició ràpida per part d'una autoritat de certificació, sovint en qüestió de minuts, és un avantatge. El recomanem per a projectes en els quals la rapidesa en l'obtenció d'un certificat, la conveniència de la seguretat i un preu favorable són una prioritat. S'aplica quan es requereix una comunicació SSL, i no es requereix verificació de l'empresa i un tipus de seguretat més alt. Garantia de responsabilitat de 10.000 $ si es vulnera la certificació.

Thawte SSL 123

Igual que el certificat Rapid SSL és el certificat SSL més assequible de l'autoritat de certificació Thawte. La validació té lloc només en el nivell de verificació de domini, permetent que el certificat sigui emès per l'autoritat de certificació en pocs minuts. El SSL 123 difereix de RapidSSL en concret per un major valor de seguretat per ruptura SSL. Garantia de responsabilitat de 500.000 $ si es vulnera la certificació.

Rapid SSL Wildcard

Aquest certificat assegura el domini principal i tots els seus subdominis (per exemple, * .active24.com), també es denomina "starred". L'exposició ràpida basada en la verificació del domini mitjançant la validació de l'adreça de correu electrònic adequada és un avantatge. És adequat per protegir la comunicació SSL que no requereix verificació de l'empresa i un tipus de seguretat superior. Garantia de responsabilitat de 5.000 $ si es vulnera la certificació.

Thawte Web Server (OV)

El certificat Thawte web Server SSL assegura la identificació completa i la verificació de l'empresa a la qual està exposada, declarant qui és l'operador d'aquest lloc web segur. Per això, el recomanem per a tots els projectes web i aplicacions per als quals és important destacar la credibilitat i la seguretat. El seu ús és més comú per a projectes comercials com e-shops, sistemes de reserves, llocs web corporatius o projectes públics. Garantia de responsabilitat de 1.250.000 $ si es vulnera la certificació.

Thawte Web Server (EV)

Pertany a la categoria de certificats SSL de més confiança i que gràcies a Validació estesa (EV) es mostra en els navegadors web amb una barra de color verd fort amb el nom de l'organització. La seguretat dels certificats EV augmentarà la credibilitat i el prestigi de l'operador, ja que és una autoritat certificada d'acord amb les normes més estrictes. La seva utilització es troba en els projectes que requereixen el major grau de credibilitat, per exemple, en el sector bancari i financer, com resulta evident. Garantia de responsabilitat de 1.500.000 $ si es vulnera la certificació.

San SSL Web Server (EV)

Thawte Web Server amb verificació avançada que admet la tecnologia SAN/UC i que permet que diversos dominis s'assegurin amb un sol certificat SSL. Això estalvia en costos de seguretat SSL si necessita protegir diversos projectes web. L'avantatge d'aquest certificat és que li permet canviar i afegir dominis addicionals fins i tot durant la validesa del certificat emès. Només el domini principal no es pot canviar. Garantia de responsabilitat de 1.500.000 $ si es vulnera la certificació.

Pot fer servir aquest certificat com una extensió de certificat Thawte Web Server (EV) per a dominis addicionals i pot sol·licitar-ho a través d'una sol·licitud autoritzada a l'Àrea de client