SSL

Els certificats SSL/TLS augmenten la credibilitat del seu lloc web i són necessaris per a una comunicació segura a través d'HTTPS. En utilitzar-ho, les dades confidencials introduïdes en el seu lloc web pels seus clients (per exemple, nom, adreça, credencials d'inici de sessió o la informació de la targeta de crèdit) es transmeten xifrats al propietari de domini que executa el lloc. Els llocs web i tendes online certificats per SSL també són afavorits en els buscadors d'internet, com per exemple Google.

Rapid SSL

Rapid SSL

Certificat bàsic

Verificació bàsica i ràpida per part de l'autoritat de certificació

33,99 €  29,99 € a l'any IVA no inclòs

(36,29 € amb IVA)

Rapid SSL Wildcard

Rapid SSL Wildcard

Certificat de subdominis

Permet que tots els subdominis estiguin protegits per un certificat SSL

119,99 € a l'any IVA no inclòs

(145,19 € amb IVA)

ASSEGUREM LA SEGURETAT I LA CONFIDENCIALITAT

Més informació sobre certificats

Rapid SSL

El certificat SSL més assequible. La validació és només en el nivell de verificació del domini enviant un correu electrònic de confirmació. Una exposició ràpida per part d'una autoritat de certificació, sovint en qüestió de minuts, és un avantatge. El recomanem per a projectes en els quals la rapidesa en l'obtenció d'un certificat, la conveniència de la seguretat i un preu favorable són una prioritat. S'aplica quan es requereix una comunicació SSL, i no es requereix verificació de l'empresa i un tipus de seguretat més alt. Garantia de responsabilitat de 10.000 $ si es vulnera la certificació.

Rapid SSL Wildcard

Aquest certificat assegura el domini principal i tots els seus subdominis (per exemple, * .active24.com), també es denomina "starred". L'exposició ràpida basada en la verificació del domini mitjançant la validació de l'adreça de correu electrònic adequada és un avantatge. És adequat per protegir la comunicació SSL que no requereix verificació de l'empresa i un tipus de seguretat superior. Garantia de responsabilitat de 5.000 $ si es vulnera la certificació.