E-mail

El servei de E-mail d’ACTIVE 24 està disponible tant per al seu PC com per al seu dispositiu mòbil. Els seus correus electrònics estaran sempre al seu abast també mitjançant webmail. El correu electrònic de ACTIVE 24 habilita l'ús compartit del calendari, les tasques, els documents, els arxius i els contactes.

Per utilitzar funcions addicionals com el xat en grup i les videoconferències directament des correu web, o la gestió en línia de documents, actualitzi al servei Mailbox Plus.

Si el seu Active 24 E-mail ja està actiu, i vol actualitzar a Mailbox Plus, si us plau, posi's en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client.

ACTIVE 24 E-mail

 

2,99 € 1,99 € al mes IVA no inclòs*

2,41 € IVA inclòs

Mailbox PLUS

Pot demanar Mailbox Plus per a cada bústia inclosa en el paquet bàsic amb 5 bústies

4,99 € al mes IVA no inclòs

6,04 €  IVA no inclòs

*Aquesta oferta especial només s'aplica a noves comandes per al primer període de facturació. S'aplicarà el preu estàndard d'acord amb la llista de preus vàlida 2,99 € (3,62 € amb IVA) per al pla ACTIVE 24 E-mail per als següents períodes de facturació.

Servei Preu mensual sense IVA Preu mensual amb IVA
Pla bàsic (5 bústies) 2,99 € - oferta 1,99 € 2,41 €
Bústies addicionals (1 bústia) 0,59 € 0,72 €
Mailbox Plus 4,99 € 6,04 €
E-mail arxiu 1,07 € 1,29 €
Alias de Domini 0,93 € 1,13 €
Webmail gratis gratis

 

Serveis addicionals

Email archive
E-mail arxiu

1,07 € al mes sense IVA (1,29 € amb IVA)

Còpia de seguretat dels correus electrònics enviats des de Webmail i tot el correu entrant. Pot restaurar directament en el Webmail els últims 30 dies. Així no perdrà els seus correus electrònics, fins i tot en cas d'esborrat accidental.
Aquí pot sol·licitar el E-mail arxiu, juntament amb el servei ACTIVE 24 E-mail.

Domain alias
Àlies de domini

0,93 € al mes sense IVA (1,13 € amb IVA)

Utilitza més dominis, però no desitja múltiples bústies de correu? L'àlies de domini es aquí per a vostè. Els seus altres dominis poden ser fàcilment redirigits als nostres servidors de correu i les bústies treballaran en diversos dominis alhora.

Aquí pot sol·licitar el Àlies de domini, juntament amb el servei ACTIVE 24 E-mail.