Sobre ACTIVE 24

ACTIVE 24, s.r.o. ve proporcionant serveis de hosting web, correu electrònic i registre de dominis des de 1996. Disposem d'una àmplia gamma de serveis d'Internet per a llocs web i projectes en línia. Gestionem el registre d'una gran quantitat d'extensions de domini (TLDs) i proporcionem servidors web compartits i privats així com servidors dedicats adaptats. Juntament amb això, posem a disposició dels nostres clients eines per a la fàcil creació i gestió de llocs web, botigues online i molts altres serveis relacionats.

Els nostres clients compten amb servei d'atenció al client per a tots els nostres serveis, mitjançant atenció telefònica, xat i correu electrònic. Estem segurs de poder ajudar els usuaris dels nostres serveis a superar els reptes que diàriament planteja la ràpida evolució del món d'Internet.

Infraestructura tècnica

El nostre principal objectiu és l'èxit dels projectes online dels nostres clients. Som conscients que això només és possible mitjançant una inversió constant en innovació i desenvolupament. Per això investiguem contínuament en noves tecnologies, maquinari i eines per al usuari.

Els nostres servidors estan instal·lats en el modern Datacenter "DC Tower", comptant a més amb ubicacions separades geogràficament per a còpies de seguretat. Diàriament realitzem còpia de seguretat de totes les dades i serveis dels nostres clients.

Gràcies a això, els nostres serveis són fiables, amb una qualitat i disponibilitat garantides.

Ubicació i equip

ACTIVE 24, s.r.o té la seva seu central a Praga i compta actualment amb 49 treballadors. La companyia i pertany al grup Escandinau Axcel. A partir del 2016 proporcionem serveis per a clients d'Espanya, Holanda, Alemanya i Regne Unit.

1996

Associació Globe Internet

1997

Globe Internet, Ltd

2003

entrada al mercat eslovac

2004

canvi de propietari de Globe Internet Ltd a ACTIVE 24, Ltd

2008

DNSSEC per a dominis .CZ

2009

100 000 dominis .CZ registrats

2010

multihosting - 1 espai web comú per a diversos llocs web

2011

registrador CZ.NIC certificat - cinc estrelles

2014

trasllat al centre de dades DC Tower

2015

allotjament web amb espai il·limitat

2016

100 000 clients utilitzen els nostres serveis, gestionem els serveis dels nostres clients en el mercat holandès, espanyol, alemany i britànic

2017

l'empresa celebra els seus 20 anys en el mercat

2018

canvi de propietari - new propietari Axcel