Mi Website

Iniciï el seu propi lloc web. Creï el seu lloc web vostè mateix amb una simple administració en línia. Escolli entre diverses plantilles responsivas que optimitzen el seu lloc web per a dispositius mòbils.

Obtingui Mi Website un any gratis amb el registre d'un domini .CAT. L'oferta especial no es pot combinar amb altres descomptes.

Esculli el seu pla Mi Website

0,00 €
14 dies gratis
0,00 €

CMS

1000 pàgines per al vostre lloc web

plantilles sensibles

límit de 250 MB de mida del fitxer

certificat SSL

edició d’estils HTML i CSS

veure tots els paràmetres

3,99 €
al mes IVA no inclòs
4,83 € IVA inclòs

CMS

2 pàgines

plantilles sensibles

límit de 5 MB de mida del fitxer

Certificat SSL

veure tots els paràmetres

9,99 €
al mes IVA no inclòs
12,09 € IVA inclòs

CMS

1000 pàgines per al vostre lloc web

plantilles sensibles

límit de 100 MB de mida del fitxer

certificat SSL

1 GB per e-mails

veure tots els paràmetres

19,99 €
al mes IVA no inclòs
24,19 € IVA inclòs

CMS

1000 pàgines per al vostre lloc web

plantilles sensibles

límit de 250 MB de mida del fitxer

certificat SSL

edició d’estils HTML i CSS

1 GB per e-mails

veure tots els paràmetres

Plantilles sensibles

Mi Website li permet crear el lloc web que vol! Gràcies a una àmplia gamma de plantilles gràfiques professionals que pot ajustar, hi ha un nombre infinit de variants de lloc web preparades per a vostè.

Principals avantatges

És senzill d'utilitzar

easy

Mitjançant la funció d'arrossegar i deixar anar, pot dissenyar i crear fàcilment el seu propi lloc web com ho faria un professional. Pot actualitzar el seu lloc web tantes vegades com ho necessiti i no ha de dependre de ningú més. Tot està sota el seu control.

Estarà visible a tot arreu

see

Pot crear un lloc web sensible als dispositius mòbils, compatible amb la majoria dels telèfons intel·ligents i tauletes. El seu lloc web estarà disponible per als seus clients en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Tindrà una visió general perfecta

overview

Els informes i les estadístiques estan disponibles a totes les variants de Mi Website. Pot seguir el nombre de visitants al seu lloc web i veure com prospera el seu negoci.

Xarxes socials

social network

Pot ampliar el seu negoci i arribar a més clients utilitzant la connexió a xarxes socials - Facebook, Pinterest, Twitter, Google+ y Tumblr.

Assistència ininterrompuda 24/7

support

Per obtenir ajuda, comuniquis amb el servei d'atenció al client de ACTIVE 24 les 24 hores, els 7 dies de la setmana. Preguntes freqüents, consells i trucs a la seva disposició al nostre centre d'ajuda.

FAQ

 1. El servei de Mi Website està indicat només per a projectes petits?
  No, de cap manera, Mi Website és per a qualsevol que vulgui crear el seu increïble lloc web. Adequat per a organitzacions petites, mitjanes o sense ànim de lucre, particulars i altres. Vegi els paràmetres i compari solucions alternatives, per seleccionar l'opció correcta.
 2. Per què utilitzar Mi Website en lloc de contractar un dissenyador web? 
  Hi ha dues raons evidents. Estalvia diners i té el control total de la seva web. Pot canviar el disseny, afegir imatges, editar textos i molt més amb Mi Website. No necessita contractar un dissenyador web gràcies a les senzilles eines que Mi Website proporciona, i que a més són molt fàcils d'utilitzar.
 3. Quines són les diferències entre els diferents paquets de Mi Website?
  Les variants de Mi Website estan dissenyades perquè pugui controlar el creixement del seu negoci. El paquet inicial permet crear el lloc web bàsic. És adequat si vol estar en línia i compartir informació bàsica sobre els seus serveis. Per a més informació, consulti la comparació de paquets.
 4. Puc tenir el meu lloc web en el meu propi domini? 
  Sí. Pot utilitzar el domini ja registrat i dirigir-lo al seu lloc web, o sol·licitar un nou domini juntament amb el servei Mi Website a ACTIVE 24. Obtingui el nostre CMS Mi Website un any gratis amb el registre d'un domini .CAT.
 5. He de pagar per la transferència de dades? 
  Definitivament no, la transferència de dades és il·limitada, no s'ha de preocupar per cap cost addicional.