Mailbox PLUS

Amb ACTIVE 24 E-mail, pot actualitzar qualsevol de les seves bústies de correu a la bústia PLUS. Mailbox PLUS és una alternativa assequible a la solució de Microsoft Exchange.

Mailbox PLUS es pot demanar juntament amb el pla bàsic ACTIVE 24 E-mail. Si el seu ACTIVE 24 E-mail ja està actiu, i desitja actualitzar a Mailbox PLUS, si us plau, poseu-vos en contacte amb el nostre Servei d'atenció al client.

al mes IVA no inclòs: 4,99 €

IVA inclòs: 6,04 €

Què li proporcionarà l'actualització de la seva bústia?

Més capacitat per a la bústia

30 GB d'espai disponible per al seu correu i documents.

Accés a les seves dades en qualsevol moment

Pot sincronitzar el contingut complet de la seva bústia, contactes, calendari i documents en fins a cinc dispositius. Les seves dades estaran sempre a la seva disposició, tant si està treballant amb el seu ordinador, com si ho fa en la seva tablet o mòbil.

Tecnologia moderna

La compatibilitat amb Exchange ActiveSync® assegura la sincronització de dades PUSH, perquè pugui conèixer el nou missatge o esdeveniment immediatament. Aquesta tecnologia és compatible amb iOS, Android, Windows Phone i BlackBerry 10.

Configuració senzilla

Amb "autodiscover", només necessita introduir una adreça i contrasenya quan configura un compte de correu electrònic en un client mòbil o de correu electrònic (com Outlook). Es configuraran automàticament els altres paràmetres.

Comunicació eficient

El xat de grup l'ajuda a comunicar-se amb més col·laboradors al mateix temps. També pot fer servir videotrucades per contactar amb els seus socis.

Documents online

No més descàrregues! Amb WebDocuments podrà obrir i editar tots els documents directament al seu navegador. I són compatibles amb MS Office.