Col·laborem

A més de complir amb els objectius econòmics principals, ACTIVE 24, LTD. està a llarg termini interessat en donar suport a esdeveniments de benefici públic. Com a part d'aquestes activitats, vam llançar diversos projectes adreçats al suport conceptual per al sector sense ànim de lucre. Ajudem tant financerament com no financerament i ens agrada involucrar els nostres empleats en els projectes.

El patrocini de ACTIVE 24 s'aplica als serveis gratuïts d'allotjament web per a organitzacions sense ànim de lucre en un domini registrat i mantingut per ACTIVE 24. El patrocini només s'aplica a serveis d'allotjament web i no s'aplica a la tarifa de registre o renovació de dominis.

Condicions de patrocini:

Per sol·licitar el patrocini, envieu-nos un correu electrònic a: sponzoring@active24.cz

Donem 1 CZK a PARAPLE CENTER per cada domini .CZ registrat o renovat amb ACTIVE 24, i junts donem suport a ciutadans discapacitats.

 

Paraple Center és un centre de rehabilitació i assessorament social que ajuda a les persones amb lesió de la medul·la espinal o malalties que posen en perill la vida a viure més d'acord amb els seus desitjos. La pèrdua del moviment original i altres funcions del cos és una gran interferència amb la vida de l'home i la seva família. La persona en qui s'ha produït una lesió de la medul·la espinal es tracta primer a la República Txeca amb algunes de les 4 unitats de columna a Praga, Brno, Liberec i Ostrava.

Això és seguit per tractament i rehabilitació en alguns dels instituts de rehabilitació. L'equip especialitzat del Centre, compost per representants de moltes professions - treballadors socials, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, psicòlegs, infermeres de salut, assistents personals, instructors de cadires de rodes i altres ajuda als clients de Center Paraple a fer front a un període difícil després d'un accident o malaltia, millorar la seva aptitud física i mental, maximitzar l'autonomia i obtenir nova energia per superar els obstacles. Els serveis inclouen suport per a un estil de vida saludable, criança dels fills, experiència laboral, nous interessos i passatemps, i moltes altres àrees específiques. El Centre Paraple brinda rehabilitació social en forma d'estades de 2 a 4 setmanes, que es poden repetir i també ofereixen assessorament d'experts. Brinda servei a més de 1,400 persones cada any des de tota la República Txeca.

Més a www.paraple.cz

OFFLINE Day és una contribució de ACTIVE 24 en activitats comunitàries a través del voluntariat corporatiu.

L'objectiu d'aquestes activitats és permetre als empleats de ACTIVE 24 participar en el voluntariat corporatiu, això significa passar un dia pagat per ACTIVE 24 per treballar en un projecte sense ànim de lucre.

Els nostres empleats ajuden en organitzacions amb un enfocament en:

L'objectiu de l'associació és promoure i donar suport a la llibertat de creació a la República Txeca, centrant-se en projectes Wikimedia, assistència organitzativa en l'organització d'esdeveniments, assistència en matèria de llicències gratuïtes.

Donem suport a la idea d'ajudar a qualsevol persona que decideixi fer negocis a Internet. Ens agradaria contribuir al desenvolupament de projectes d'Internet prometedors i d'alta qualitat a la República Txeca. Per tant, hem decidit oferir els nostres serveis de forma gratuïta als nous projectes d'Internet seleccionats.

Llançant un nou projecte en línia? Està buscant un allotjament web compartit de qualitat o un servidor virtual? No té prou diners per executar aquests serveis? Creu que el seu projecte és una idea prou bona i beneficiosa que podria ser recolzada per nosaltres? Crea un compte en el nostre programa enviant-nos un correu electrònic a startup@active24.cz.


1. Registrant el seu projecte

Registri el seu projecte en qualsevol moment enviant-nos la seva sol·licitud a la nostra adreça de correu electrònic startup@active24.cz.


2. Termes i condicions del patrocini Startup

En seleccionar projectes per a ser patrocinats, depèn no només de la idea del projecte, sinó també de la qualitat i el contingut de la informació que ens proporciona sobre el seu projecte. Estem interessats en la descripció de la idea principal del seu projecte. Descrigui com es desenvoluparà el projecte, què ha fet fins ara per a la implementació del projecte. Proporcioni tota aquesta informació en la seva sol·licitud.

Posar el banner  de ACTIVE 24 al lloc web patrocinat i signar un acord de patrocini simple són una condició de la disposició de patrocini. Ens reservem el dret de seleccionar projectes que triem patrocinar. No admetem portals de jocs ni portals amb contingut que no concordi amb la bona moral i les lleis de la República Txeca. El patrocini d'inici ACTIVE 24 no s'aplica als clients actius de ACTIVE 24 amb serveis pagats.

ACTIVE 24 també ofereix patrocini d'allotjament web per a llocs web d'organitzacions sense ànim de lucre.


3. Servei per a ser seleccionat
1) DOMINI 1 any GRATIS

S'aplica a les següents extensions de domini .cz, .sk, .eu, .com, .net, .org, .info i .biz. Si el domini ja està registrat amb un altre proveïdor, la condició és transferir el seu domini existent.


2) WEB HOSTING 3 anys GRATIS

Per veure els nostres plans d'allotjament web compartit, faci clic aquí.


3) SOLUCIÓ DE SERVIDOR 1 any GRATIS 

Per veure la nostra oferta de solucions de servidor, visiti  https://servery.cz/

Intentem oferir assistència a tants projectes com sigui possible. El suport màxim per a un projecte s'estableix a 12,000 corones txeques d'acord amb els nostres preus de venda.

Projectes startup llançats