Gerència

Donada la necessitat de respostes ràpides, els processos de presa de decisions han de ser simples i transparents. Conegui a la gerència de ACTIVE 24.

Petr Šmída, CEO

Petr Šmída

El lloc de naixement i la veritable llar de Petr és la pintoresca ciutat de Bohèmia Oriental de Nové Město nad Metují. Després d'estudiar a la Universitat d'Economia a Praga, va començar la seva carrera professional en l'actual T-Mobile (anteriorment RadioMobil), on va treballar durant gairebé 10 anys en el camp dels recursos humans amb superposició en altres àrees, principalment gestió de qualitat i desenvolupament, gestió de servei al client, gestió de projectes i vendes.

Des de juny de 2007, Petr Šmída ha començat a treballar per ACTIVE 24 com a Gerent de Recursos Humans, i al juny de 2008, ha estat responsable de la seva gestió. La raó per la qual va triar ACTIVE 24 és com diu: "Espai infinit per la iniciativa i implementació, més relacions humanes normals i iguals a l'empresa." A Peter li agrada passar el seu temps lliure pescant i fotografiant.

Martina Pohořelická, marketing manager

Martina Pohořelická

Martina va passar a ACTIVE 24, anteriorment Globe Internet Ltd, la major part de la seva vida professional. Gràcies a això, ella està molt familiaritzada amb el negoci d'allotjament web. Després de passar sis anys en llicència de maternitat, va treballar al departament de màrqueting de ACTIVE 24 com a gerent de productes i projectes en anys anteriors. Es va guanyar la reputació de ser una col·lega exigent i, de vegades, insistent.

Ella no està acostumada a deixar les oportunitats que enfronta en la seva vida sense atenció. I llavors entén la gestió del departament de màrqueting com un desafiament, una aventura quotidiana i una gran responsabilitat també. Tot i això, els seus col·legues i amics probablement la identificarien com una personalitat força complicada, estima les solucions simples i elegants.

Tomáš Hála,  security and IT operations manager

Tomáš Hála

Tomáš és llicenciat en Informàtica per la Facultat d'Enginyeria Elèctrica a la Universitat Tècnica Txeca. Es va unir a ACTIVE 24 el 2007 com a administrador de Linux. Havia dirigit el nostre equip de Linux des de 2009 i ara està a càrrec de tot el departament d'operacions i de la seguretat i el desenvolupament dels serveis.

Es considera que la seguretat és la seva prioritat i un procés d'aprenentatge interminable que transmet coneixement a l'operació real i l'educació de les persones que treballen amb la tecnologia. Ell està interessat en les noves tecnologies, però, en la seva implementació en la pràctica, prefereix procedir de forma conservadora.

En el seu temps lliure es dedica principalment a la seva gran família, fa esports recreatius, i per últim però no menys important, li agrada el geocaching.


Michal Foist, customer support manager

Michal Foist

Michal és originari de la regió fronterera de Chodsko i, per tant, les característiques del seu personatge que protegeixen les fronteres són evidents. Alguns dels nostres clients actuals ja el recorden de l'atenció al client de hosting.cz, amb la qual ha estat treballant des de 1998. Té una àmplia experiència en el camp.
En ACTIVE24 va dirigir un equip d'atenció al client per a clients estrangers, després va participar durant diversos anys en la implementació dels principals projectes interns de l'empresa, i des de març de 2013 va ocupar el lloc de Gerent d'atenció al client. Destaca el treball en equip i la comunicació interna de qualitat. El seu objectiu clar és la satisfacció dels nostres clients i de l'equip de col·legues. 

El seu objectiu clar és la satisfacció dels nostres clients i equip de col·legues. En el seu temps lliure, és pare de família, marit, músic, pilot, model d'aire i entusiasta cinologista amateur.

Pavel Mattivi,  development manager

Pavel Mattivi

Pavel va néixer a Nový Jičín i després de la seva escola primària va començar a estudiar SPSE amb un enfocament en el desenvolupament de programari, que clarament va predeterminar els seus propers passos. Va començar a treballar independentment i va desenvolupar SW personalitzat a Europa occidental. Es va unir a ACTIVE 24 el 2007, gràcies a la seva experiència, va ocupar el càrrec de Director de Desenvolupament. El seu paper principal en ACTIVE 24 és el desenvolupament sostenible de la xarxa d'informació. Ell emfatitza l'obertura a les noves tecnologies i procediments, simplicitat i eficiència.

Passa el seu temps lliure amb la família, gaudeix de la pesca, es dedica a la acuarística i l'electrotècnia.