Gerència

Donada la necessitat de respostes ràpides, els processos de presa de decisions han de ser simples i transparents. Conegui a la gerència de ACTIVE 24.

Ján Cifra, CEO CEE

Tomáš Srnka, CTO CEE 

Ľuboš Ľahký, CMO CEE

Martina Pohořelická, country manager

Martina Pohořelická

Martina va passar a ACTIVE 24, anteriorment Globe Internet Ltd, la major part de la seva vida professional. Gràcies a això, ella està molt familiaritzada amb el negoci d'allotjament web. Després de passar sis anys en llicència de maternitat, va treballar al departament de màrqueting de ACTIVE 24 com a gerent de productes i projectes en anys anteriors. Es va guanyar la reputació de ser una col·lega exigent i, de vegades, insistent.

Ella no està acostumada a deixar les oportunitats que enfronta en la seva vida sense atenció. I llavors entén la gestió del departament de màrqueting com un desafiament, una aventura quotidiana i una gran responsabilitat també. Tot i això, els seus col·legues i amics probablement la identificarien com una personalitat força complicada, estima les solucions simples i elegants.

Tomáš Hála,  security and IT operations manager

Tomáš Hála

Tomáš és llicenciat en Informàtica per la Facultat d'Enginyeria Elèctrica a la Universitat Tècnica Txeca. Es va unir a ACTIVE 24 el 2007 com a administrador de Linux. Havia dirigit el nostre equip de Linux des de 2009 i ara està a càrrec de tot el departament d'operacions i de la seguretat i el desenvolupament dels serveis.

Es considera que la seguretat és la seva prioritat i un procés d'aprenentatge interminable que transmet coneixement a l'operació real i l'educació de les persones que treballen amb la tecnologia. Ell està interessat en les noves tecnologies, però, en la seva implementació en la pràctica, prefereix procedir de forma conservadora.

En el seu temps lliure es dedica principalment a la seva gran família, fa esports recreatius, i per últim però no menys important, li agrada el geocaching.


Eva Kianičková, customer support manager

foto_vedeni_evka

Abans que Eva es convertís en part de Active24, supervisava el departament d'atenció a client en la llibreria Martinus. Li agrada buscar formes de complir amb les expectatives de client i, amb el seu equip, està fent tot el possible per assegurar-se que els clients de Active24 siguin els més satisfets de l'mercat.