100% més

En transferir el seu lloc web des d'un altre proveïdor cap a Active 24, li proporcionem un 100% d'allotjament web addicional de forma gratuïta. Per exemple, si paga per un paquet web a ACTIVE 24 per a un any, obtindrà automàticament un segon any d'allotjament web totalment gratis.

1

En demanar un dels nostres plans d'allotjament web Complete, proporcioni el nom de domini en el qual executa el seu lloc web a un altre proveïdor.

2

Escrigui el text: "100% extra web hosting" en l'apartat Resum/Suggeriments i comentaris sobre la comanda del formulari de comanda.

3

El paquet de hosting s'activarà un cop rebut el pagament, i durant els següents 14 dies afegirem el període de bonificació, el qual estarà visible en el seu tauler de control.

4

No dubti en contactar amb el nostre Servei d'atenció al client si té algun dubte sobre la promoció, o si necessita que l'ajudem amb el trasllat de la seva web.

5

Hem preparat per a vostè una guia en la qual hi trobarà tota la informació necessària sobre el funcionament dels nostres serveis.

6

Els nostres especialistes l'ajudaran a configurar WordPress.

Condicions específiques de la promoció: