Termes i Condicions del hosting il·limitat

Els nostres paquets de hosting web estan dissenyats per satisfer plenament els requisits per albergar una gran majoria dels llocs web per a ús personal, de negocis per a petites i mitjanes empreses i les necessitats d'organitzacions similars. Per això, s'han establert amb transferència il·limitada de dades i alguns paquets també amb espai de disc il·limitat per la web. Això vol dir que no posem cap límit al volum de dades transferides o la quantitat d'espai de la web, sempre que aquests recursos s'utilitzin de manera convencional, per als propòsits convencionals i d'acord amb els Termes i condicions generals de ACTIVE 24.

Els nostres paquets de hosting web no estan destinats, per a l'arxiu de dades i documents, còpies de seguretat, compartir o sincronitzar arxius, especialment si no estan relacionats amb el lloc web allotjat, ni per emmagatzemar el material que es pot descarregar a través dels llocs web estrangers. Ens reservem el dret a verificar el compliment d'aquestes condicions en qualsevol moment.

En el cas que el volum de dades transferides, la mida de l'espai de disc ocupat o l'ús d'altres recursos del sistema del seu lloc web, representi un risc per a l'estabilitat, el rendiment i la disponibilitat dels nostres servidors, emmagatzematge de dades , xarxes, o una altra part de la nostra infraestructura, podem requerir-li perquè redueixi la càrrega del seu lloc web o perquè actualitzi a una solució superior com a servidor virtual o administrat. En aquest cas, l'avisarem amb anticipació i li demanarem que faci el canvi. En cas de no atendre el nostre requeriment, ens reservem el dret de suspendre temporalment o definitivament el seu servei per assegurar l'estabilitat de la nostra infraestructura.

Els paquets de hosting web amb espai il·limitat de disc es configuren inicialment amb un espai de 20 GB. La capacitat d'espai assignat és avaluada regularment i en cas que el seu ús s'estigui acostant al límit establert i l'espai estigui en ús complint aquestes condicions, automàticament augmentarem amb 10 GB com a màxim una vegada al mes de forma gratuïta. El nombre total d'arxius i carpetes en un host virtual (domini allotjat) s'estableix en 300 000, per als paquets de hosting web amb un espai de disc il·limitat.