Per què ACTIVE 24

Provi els nostres serveis de forma gratuïta

En un mateix lloc trobarà múltiples extensions de domini, espai il·limitat per al seu lloc web a allotjament compartit, servidors privats i e-mail, que permeten la planificació, l'intercanvi, els arxius adjunts intel·ligents, xat i altres funcions. Les solucions professionals de llocs web i comerç electrònic es poden provar en versions de prova gratuïtes.

Atenció al client 24/7

No està segur de la configuració del servei? Té vostè alguna pregunta? El nostre servei d'atenció al client qualificat, és aquí per a vostè les 24 hores, els 7 dies de la setmana per telèfon, correu electrònic o xat. Els nostres especialistes l'ajudaran a configurar WordPress o a transferir el seu lloc web des d'un altre proveïdor d'allotjament web.

Les seves dades estan segures amb nosaltres

Ens adonem de quant són d'importants per a vostè les seves dades. Tots els llocs web i correus electrònics s'allotgen en servidors de marca que s'actualitzen periòdicament i estan ubicats en dos centres de dades independents. Totes les dades es copien diàriament i el funcionament dels servidors es verifica regularment. Firmem llocs web amb sistema operatiu Linux amb un certificat fiable Let 's Encrypt.

Configuri el seu servei vostè mateix

Vostè té els seus serveis sota control constantment amb ACTIVE 24. Pot administrar fàcilment els serveis amb una interfície en línia de la nostra Àrea de Client. La configuració és fàcil i no pren molt de temps. Ho gestionarà tot en uns minuts.

Vostè està mantenint el ritme amb nosaltres

La nostra experiència tècnica és màximament fiable i moderna. El nostre centre de dades principal és la moderna DC TOWER sota el transmissor Žižkovský. La velocitat de connexió a NIX.CZ des DC Tower és actualment de 2x10 Gbps, la banda de dades entre el centre de dades primari i secundari té una velocitat de 10 Gbps.

Som professionals en el nostre camp

Hem registrat dominis a tot el món i hem estat executant serveis de hosting des de 1996. Amb els anys, hem ajustat totes les solucions per a mitjanes i petites empreses, el sector sense ànim de lucre i particulars. ¿No està segur de triar un servei que s'adapti a les seves necessitats? Estarem encantats d'aconsellar.