Hosting per a WordPress

El hosting web amb WordPress preinstal·lat és un paquet, a punt per a la còmoda creació i administració d'un lloc web corporatiu o personal. WordPress és de codi obert, fàcil d'usar i un dels sistemes de publicació més utilitzats a casa nostra i arreu del món. És especialment popular per la gran selecció de plantilles gràfiques, complements i ginys.

Els nostres especialistes estaran encantats d'ajudar amb la configuració de WordPress o la transferència des d'un altre proveïdor, del seu lloc web fet amb WordPress. Pot trobar consells i trucs útils per ajudar a crear un lloc de WordPress, en la nostra sèrie d'articles sobre com utilitzar WordPress. També pot inspirar-se en el lloc web de la comunitat wordpress.org.

al mes IVA no inclòs: 2,99 €

IVA inclòs: 3,62 €

Recomanem

WooCommerce

Si està buscant una solució més econòmica per a la seva botiga en línia, provi el nostre paquet de sistema de publicació.

ACTIVE 24 E-mail

La capacitat de la bústia de 10 GB li permet tenir el calendari, les tasques, els documents i l'ús compartit de contactes, fàcilment disponible des del seu telèfon mòbil.