Hosting per a WordPress

El Hosting per a WordPress és la solució ideal si vol crear el seu lloc web vostè mateix. El sistema de publicació de WordPress és adequat per a un lloc web tant personal com corporatiu. Afegeixi WordPress a l'allotjament web de ACTIVE 24 amb només un clic. Els nostres especialistes també l'ajudaran amb la configuració de WordPress o la transferència del seu lloc web des d'un altre proveïdor de hosting. Visiti la nostra secció sobre WordPress o la web oficial de wordpress.org

L'avantatge de WordPress és que no paga res per usar-lo i és completament gratuït amb una gran selecció de plantilles gràfiques. Un lloc web en WordPress pot ser creat fàcilment fins i tot per un principiant i pot ser utilitzat tant per a llocs web corporatius com per a un bloc personal o botiga online.

al mes IVA no inclòs: 2,99 €

IVA inclòs: 3,62 €

Recomanem

WooCommerce

Si està buscant una solució més econòmica per a la seva botiga en línia, provi el nostre paquet de sistema de publicació.

ACTIVE 24 E-mail

La capacitat de la bústia de 10 GB li permet tenir el calendari, les tasques, els documents i l'ús compartit de contactes, fàcilment disponible des del seu telèfon mòbil.