Com utilitzar WordPress

Les millors plantilles professionals en WordPress: com seleccionar-les i on comprar-les
El sistema de gestió de continguts de WordPress ofereix innombrables plantilles i extensions gratuïtes. No obstant això, si espera més del seu lloc i no desitja tenir una plantilla de programador personalitzada, tard o d'hora considerarà comprar una plantilla de pagament. A més, les plantilles de pagament generalment no són cares, són més fàcils de configurar i els seus creadors estan contents d'ajudar amb qualsevol ajustament. Quina plantilla professional triar? Quines plantilles tenen una configuració realment simple i com triar una plantilla de pagament sense equivocar-se?
Còpies de seguretat automàtiques en WordPress: com fer una còpia de seguretat del seu contingut web de forma automàtica o manual
Tenir una còpia de seguretat de les dades és necessari. Com fer una còpia de seguretat d'un lloc web i tenir-la preparada en una emergència? Imagini perdre tot el contingut del lloc web. Podria estar liquidant. No obstant això, només unes poques persones tenen una còpia de seguretat del seu lloc web. Afortunadament, es pot fer una còpia de seguretat fàcil i gratuïta de WordPress.
Optimització de llocs web en WordPress: com reduir el volum del lloc web i la quantitat d'arxius carregats.
En l'article "Com accelerar el seu lloc web de WordPress" es descriu com accelerar la càrrega d'un lloc web de WordPress. Ara també li mostrarem altres procediments d'optimització per millorar la velocitat del lloc web. El web es carregarà més ràpid no només per als usuaris, sinó que també afectarà els motors de cerca. A més, pot fer-ho sense necessitat d'un programador.
Com assegurar WordPress I protegir-lo dels hackers?
El sistema de gestió de contingut de WordPress és utilitzat per més del 30% dels llocs web a Internet. A causa de la seva popularitat, s'ha convertit en un blanc freqüent d'atacs individualitzats i globals que intenten utilitzar els llocs atacats per ampliar les amenaces o augmentar els guanys propis. Com defensar efectivament la teva web contra els atacs?
Taules en WordPress: com crear i inserir una taula en un lloc web
Les taules són part del contingut de molts llocs web. Es poden utilitzar en llistes de preus o llistes de contactes. Com inserir un full de càlcul en un lloc creat amb WordPress?
Imatges personalitzades de WordPress: com crear imatges i retalls personalitzats en WordPress?
En la seva instal·lació bàsica, WordPress genera imatges en miniatura en mides preestablertes basades en la plantilla utilitzada. Això pot no ser suficient en algunes situacions. Si utilitza regularment imatges al seu lloc web en certes dimensions, és millor automatitzar la seva generació per evitar la retallada constant a l'editor de PC. Com procedir si vol automatitzar la generació de retallades i vistes prèvies d'imatges individuals?
Com configurar HTTPS (SSL) amb WordPress
La comunicació segura entre el servidor web i els usuaris finals s'ha convertit en un estàndard que es recomana no passar per alt. A més de la seguretat en si mateixa, també té una influència fonamental en la credibilitat dels visitants i també afecta el posicionament en els motors de cerca. Com configurar correctament HTTPS (SSL) al Hosting per a WordPress?
 
Com veure anuncis i una llista d'articles relacionats de WordPress amb Google Matched Content?
Els visitants dels blogs i altres llocs web de contingut sovint fan servir elements d'estil de bloc que mostren "Contingut relacionat". Aquestes llistes de contingut contextual que estan fora de la pàgina també augmenten la quantitat de temps que els usuaris passen a la pàgina i, si s'usen correctament, poden ser el lloc ideal per posar missatges publicitaris.
Com protegir WordPress sense complements, simplement fent servir l'arxiu .htaccess
Hi ha molts consells i trucs sobre la seguretat del Hosting per a WordPress. La majoria d'aquests inclouen la instal·lació de complements de seguretat de tercers. No obstant això, si no desitja instal·lar un complement, pot intentar una configuració simple amb l'arxiu .htaccess.
Configuració bàsica d’instal·lació de WordPress
Configuració bàsica d'instal·lació de WordPress. Crear un lloc web en WordPress és fàcil.Fins i tot per a principiants absoluts, si vostè sap exactament quins passos seguir. l sistema és intuïtiu, senzill i el seu propi idioma. Llegeixi com instal·lar el Hosting per a WordPress i establir la seva configuració bàsica.
Plugins de WordPress: 4 plugins gratuïts imprescindibles
Plugins de WordPress. Amb els complements (plugins), la funcionalitat del seu Hosting per a WordPress es torna adaptable. No obstant això, entre tants, sovint els principiants es confonen en tractar de triar els millors. A continuació, expliquem què són els plugins de WordPress, com funcionen i quins són els quatre plugins gratuïts absolutament imprescindibles.
Temes de WordPress: com utilitzar les plantilles de WordPress
Temes de WordPress. A punt per donar el següent pas: trobar els Temes de WordPress més adequats per a les seves necessitats. Instal·lar un tema de WordPress és fàcil però tingui en compte que, si s'activa un nou tema, canviarà completament l'aparença i el funcionament del seu lloc web.
Llegeixi sobre com fer servir les plantilles de WordPress.
Widgets de WordPress: què són i com instal·lar-los?
Widgets per WordPress. Pot ampliar el seu lloc de WordPress amb noves funcionalitats a través de widgets. Però què són els Widgets exactament i com instal·lar Widgets en el seu Hosting per WordPress?
Llegeixi aquest article per esbrinar-ho.
Plugin Yoast SEO: 4 consells per a l’optimització de WordPress en els motors de cerca
Yoast SEO plugin. Desitja que els visitants d'Internet trobin el seu lloc web a la xarxa? Faci servir l'optimització en els motors de cerca en crear el seu Hosting per a WordPress. El Plugin Yoast SEO l'ajudarà amb SEO per a WordPress, encara que no entengui completament perquè es fa servir SEO (Optimització en els motors de cerca).
Velocitat del lloc web de WordPress: Com accelerar el seu lloc web de WordPress?
Velocitat del lloc web de WordPress. Encara pensa que la velocitat del seu lloc web no importa? Pensi una altra vegada, els visitants d'Internet esperen velocitat. Els motors de cerca rastregen els resultats de cerca segons la velocitat.
Com lloc web, disposa d'un màxim de 2 segons per causar una bona primera impressió. Com accelerar el seu Hosting per a WordPress?
Google Analytics WordPress: Com configurar el tràfic de WordPress d’una manera adequada?
Google Analytics WordPress. El seu lloc web de WordPress està en línia. Felicitats! No obstant això, encara està lluny d'estar llest. El seu lloc web és un de molts. Hi ha més de mil milions de llocs web actius a Internet (Internetlivestats, 2017). És hora de mesurar el trànsit del seu Hosting per a WordPress.
Aquí és on Google Analytics és molt útil.
WordPress favicon: Com afegir un favicon en WordPress?
WordPress favicon. S'ha preguntat per què alguns llocs web contenen una petita icona al navegador web? És el moment de descobrir-ho per vostè mateix. A primera vista, pot no semblar important, però, un favicon és una necessitat absoluta per al seu lloc web WordPress. WordPress favicon: Com afegir un favicon en el Hosting per a WordPress?
WordPress shortcodes: Com inserir shortcodes en WordPress?
WordPress shortcodes. Alguna vegada ha vist un text entre corxets en WordPress? Llavors vostè ha vist un shortcode. Els accessos directes afegeixen noves funcions al seu contingut i faciliten el seu treball. Vol afegir un vídeo, un botó o una enquesta sense fer servir codi? WordPress shortcodes: Com inserir shortcodes en el Hosting per a WordPress?
WordPress vídeo: Com inserir vídeos en posts i pàgines de WordPress?
WordPress vídeo. Els visitants del lloc web escanegen informació digital ràpidament. Presten més atenció a les imatges, com els vídeos. Ja que és més entretingut que un text llarg i ofereix la idea clau més depressa. Enriquir el contingut del Hosting per a WordPress amb vídeo és crucial per oferir bones experiències en el lloc.
Google Custom Search Engine: Com afegir la cerca de Google en un lloc de WordPress?
Google Custom Search Engine. Encara que WordPress ve amb una funció de cerca incorporada, no és molt precisa. És per això que molts propietaris de llocs prefereixen afegir la recerca del lloc de Google al seu Hosting per a WordPress. Llegiu aquest article per a saber com afegir Google Search a un lloc de WordPress.
Automatic Social Network: Com compartir automàticament les publicacions de WordPress en les xarxes socials?
Automatic Social Network. Compartir a les xarxes socials automàticament. Compartir articles i articles de xarxes socials és popular avui en dia. Facebook i Twitter són canals socials populars per informar els seus clients. Els seguidors i els subscriptors volen rebre actualitzacions de la manera més simple possible. Llavors, com compartir publicacions al Hosting per a WordPress a les xarxes socials de forma automàtica?
Formulari de contacte de WordPress: com crear un formulari de contacte de correu electrònic en WordPress?
Formulari de contacte de WordPress. L'objectiu del seu lloc web de WordPress és posar-se en contacte amb clients potencials per vendre els seus productes. Afegir un formulari de contacte és el primer pas per obtenir una base de clients fiable. No està segur de quin plugin de formulari de contacte de WordPress usar o com funciona? Com crear un formulari de contacte per correu electrònic al Hosting per a WordPress?
Migració de WordPress: Com moure el seu lloc web de WordPress a un nou hosting o a un altre domini?
Migració de WordPress. Moure el seu lloc web pot ser una experiència estressant, però no té per què ser-ho. El risc més gran en migrar un lloc web a un nou servidor és la pèrdua de dades i el temps d'inactivitat. Per evitar això, presentem l'article "Com moure el seu lloc web de WordPress a un nou Hosting per a WordPress o a un altre domini?"
WordPress RSS: Com configurar RSS Feed en WordPress?
WordPress RSS. Vostè haurà sentit parlar d'RSS. Però, què és RSS exactament? Quins són els seus beneficis? I com habilitar, utilitzar, optimitzar i desactivar RSS a WordPress? WordPress RSS: Com configurar RSS Feed en el Hosting per a WordPress?
WordPress Multi-Idioma: Com crear una pàgina multilingüe en WordPress?
WordPress multi-idioma. El seu lloc web de WordPress rep visites des de tot el món? És hora de canviar el seu Hosting per a WordPress a un lloc multilingüe. Instal·li complements de multi-idioma o faci servir la traducció automàtica. Com crear una pàgina multilingüe en WordPress?
Tutorial de la botiga online WooCommerce: Com instal·lar WooCommerce a WordPress?
Tutorial de la botiga web de WooCommerce. Perfectament integrat amb el Hosting per a WordPress, WooCommerce és el plugin de botiga web gratuïta més popular. Llegeixi el tutorial de la botiga online WooCommerce per comprendre per què WooCommerce és tan popular. I aprengui pas a pas com instal·lar, configurar i ampliar una botiga online a WordPress fent servir WooCommerce.
Comentaris de WordPress: complements alternatius de comentaris per a WordPress
Comentaris de WordPress. Els usuaris de WordPress no necessiten un complement per acceptar comentaris en els seus blocs. Ja que WordPress ve amb un sistema de comentaris incorporat. No obstant això, els comentaris integrats en el Hosting per a WordPress proporcionen funcions molt bàsiques de correu brossa. Hi ha complements de comentaris molt més avançats disponibles. Aquí els millors plugins de comentaris alternatius per WordPress.
Com canviar la vista prèvia de les publicacions de WordPress a Facebook i Twitter?
Això és una cosa que sovint s'oblida, però és molt important per a la visibilitat i l'intercanvi del lloc web per a WordPress. Diferenciar-se de altres usuaris i aprendre com canviar fàcilment la imatge i el text que apareixerà en compartir el seu contingut de xarxes socials, ja sigui en Facebook o Twitter.
On trobar plantilles gratuïtes de qualitat per a WordPress?
Un dels primers passos per crear un lloc amb el Hosting per a WordPress és trobar la plantilla adequada, el disseny en el qual construirà el seu lloc web. Encara que hi ha moltes plantilles de pagament sofisticades, fins i tot pot trobar plantilles realment bones de forma gratuïta. Sap on buscar-les?