Incentius a ACTIVE 24

One click installer

Els nostres plans de hosting ofereixen a tots els nostres clients un instal·lador One-click per instal·lar els sistemes de publicació WordPress, Joomla.

Prova gratuïta del hosting

Provi l'allotjament web de ACTIVE 24 sense compromís. Si no està satisfet per qualsevol motiu dins dels 14 dies posteriors a la instal·lació del servei, li reemborsarem l'import total sense cap penalització.

14 dies de garantia de devolució

Oferim 14 dies de garantia de devolució per als següents serveis sol·licitats al nostre lloc web: Hosting web, serveis de E-mail, Mi Website i servidors, APS, VPS i VMS.

Qualitat tècnica superior i antecedents

Comprovi la qualitat i professionalitat que li oferim.

Qualitat dels serveis garantida

Si la disponibilitat mensual del servidor virtual és inferior al 100% per una fallada comprovada de ACTIVE 24, el client té dret a sol·licitar una compensació a ACTIVE 24.

Webforward, Mailforward

Webforward redirecciona les visites al seu lloc (domini) cap a una altra direcció que triï. El reenviament també és funcional per a tots els subdominis. El servei Mailforward redirigeix tots els correus electrònics que arribin al seu domini (el que es coneix com a cistella de domini) a qualsevol altra adreça de correu electrònic.