Creació avançada de llocs web

Web hosting fiable: 5 consells experts
Web hosting fiable. Què és el web hosting (allotjament web) i per què el necessita? Trobar un proveïdor d'allotjament web fiable pot ser frustrant: totes les empreses de hosting diuen ser els millors, els llocs de comparació contenen informació contradictòria i els propietaris de llocs web de vegades no tenen coneixements tècnics. Per tant, 5 consells d'experts.
Publicitat en el lloc web: Val la pena o no?
Publicitat en el lloc web. Guanyar diners amb el seu lloc web és factible per a cada propietari de lloc web. Des de solucions fàcils i passives a solucions avançades i pràctiques que requereixen una gran quantitat de treball.
Aprengui els dos formats més populars, juntament amb els seus pros i contres, per poder decidir vostè mateix si la publicitat al seu lloc web val la pena o no.
Website SEO per a principiants: 5 consells per millorar la visibilitat de la seva web
Website SEO per a principiants. Website SEO per a principiants. Ha publicat el seu lloc web recentment. Però fins ara el seu lloc web no ha rebut les visites que esperava. Com fer arribar el seu lloc web al seu públic objectiu? i Com aconseguir que els visitants tornin de nou al seu web? Aquí és on adquireix importància la utilitat de l'optimització en motors de cerca “Search Engine Optimization” (SEO).
A continuació, li exposem cinc consells per millorar la visibilitat del seu lloc web.
Augmentar el trànsit del lloc web: 7 maneres d’augmentar el seu trànsit web de forma gratuïta
Augmentar el trànsit del lloc web. El seu lloc web està en línia, però no té visitants web. Què fer? No es preocupi. Hi ha moltes maneres d'augmentar el trànsit del seu lloc web sense gastar una fortuna. Aquest article descriu 7 maneres d'augmentar el seu trànsit web de forma gratuïta.
Web responsiva: Què és i per què ho necessita?
La pàgina web responsiva és l'estàndard actual per al disseny web modern. I és absolutament necessari tenir, per als propietaris de llocs web. Però, què és exactament i per què ho necessita? Segueixi llegint per esbrinar-ho.
Anàlisi del lloc web: Google Analytics per a principiants
Anàlisi del lloc web. És possible que ja hagi sentit a parlar de Google Analytics. Però com a propietari d'una petita empresa i un lloc web, quina eina d'anàlisi de llocs web necessita? Segueixi llegint per aprendre a analitzar el seu lloc web amb Google Analytics per a principiants.