Creació bàsica de llocs web

Procés de registre de domini
Procés de registre de domini. Vol un lloc web. Dels seus amics, escolta que primer necessita un nom de domini. No té idea del que significa, i molt menys com funciona el procés de registre de domini? Llegeixi-ho aquí.
Web gratuït: pros i contres
"Web gratuït" és una recerca popular a Google. No és estrany, per què pagar per un lloc web, si es pot tenir gratis? No obstant això, hi ha inconvenients significatius per a un lloc web gratuït. Es pregunta quins són?
 
Tres qüestions bàsiques per a un lloc web d’èxit
Estratègia de disseny de la web: tres qüestions bàsiques. Avui dia qualsevol pot crear un lloc web, però no tothom sap com fer un web d'èxit. Una estratègia de disseny de la web ben pensada és un pas important, però sovint oblidat.
Aquestes tres preguntes bàsiques d'estratègia de disseny web, ajuden a crear un lloc web d'èxit, abans que el comenci a construir.
Assessorament web bàsic: creant el seu propi lloc web pas a pas
Assessorament web bàsic: creant el seu propi lloc web pas a pas. Sense coneixements tècnics. Això ja no està reservat per a uns pocs privilegiats. Qualsevol pot pas a pas crear el seu propi lloc web. Però abans de començar a muntar el seu propi lloc web, és recomanable rebre alguns consells bàsics. A continuació alguns consells nostres sobre com fer el seu propi lloc web. Des de la primera idea fins a la solució final del lloc. Pas a pas!
Consells sobre el lloc web: evitar aquests 5 errors de principiant comesos amb freqüència
Ha registrat el seu nom de domini i ha comprat un paquet de hosting web. Ara pot començar a treballar amb el seu lloc web. Esperi! Abans de començar a construir el seu lloc web, llegeixi primer aquests consells. Això evitarà els cinc errors més comuns per a principiants.
Escollir un bon Nom de Domini: 5 consells experts
Un bon Nom de Domini. Triar un bon nom de domini és el que determina el seu èxit en línia. Però, com triar un bon nom de domini? Aquests 5 consells experts l'ajudaran a triar el millor nom de domini per al seu negoci, blog o botiga web.