Publicitat en el lloc web: Val la pena o no?

Publicitat en el lloc web. Guanyar diners amb el seu lloc web és factible per a cada propietari de lloc web. Des de solucions fàcils i passives a solucions avançades i pràctiques que requereixen una gran quantitat de treball.
Aprengui els dos formats més populars, juntament amb els seus pros i contres, per poder decidir vostè mateix si la publicitat al seu lloc web val la pena o no.

Reklama na webe

Els formats més populars

Hi ha moltes maneres de guanyar diners des del seu lloc web o el seu blog.
Li parlarem dels dos formats més populars:

1. Màrqueting d'afiliació

El Màrqueting d'afiliació és la forma més popular de publicitat al lloc web. I la manera més ràpida de guanyar diners des del seu lloc web o bloc. Vostè pot establir un acord sobre comissions per vendes, amb un gran nombre d'empreses. Des de botigues d'electrònica a les agències de viatges i llibreries. Com per exemple Amazon o Booking.com. Per anomenar algunes de les més conegudes.

Com funciona el màrqueting d'afiliació?

  1. Trobi un producte o servei
  2. Trobi un producte o servei específic que li agradaria recomanar d'una empresa específica. 
  3. Publiqui el banner al seu lloc web
  4. Avali el producte al seu lloc web. Promocioni el producte als visitants del seu lloc web i als subscriptors de correu electrònic a través d'un banner. Aquesta imatge estàtica o animada re-dirigeix a un lloc web o producte específic que vostè està promovent. 
  5. Clic i Convertir
  6. Vostè rebrà un cert % de la venda, quan un visitant al seu lloc web faci clic a l'enllaç d'afiliat i realitzi una compra.

2. Publicitat de pagament per clic

Google Adsense permet als editors web utilitzar la xarxa de publicitat de Google al seu lloc web. No es centra en el nombre de vendes. En el seu lloc, els propietaris de llocs web i els bloggers poden generar ingressos automàticament. Guanyarà diners quan els anunciants mostrin el seu anunci al seu lloc web o blog específic. O quan algú faci clic a l'anunci Web específic.

Com funciona Google Adsense?

  1. Llegeixi les estrictes Condicions de servei de Google. Primer, llegeixi els Termes i condicions. És difícil obtenir i romandre aprovat. 
  2. Registri's per a Google AdSense. Segon, Registri's per obtenir accés a l'Eina de Google AdSense.
  3. Codi de Google Adsense. Tercer, Google col·loca un codi de seguiment al seu lloc web o bloc. D'aquesta manera, podrà identificar el seu lloc web o contingut de blog. Després de la verificació, s'iniciarà automàticament la visualització d'anuncis rellevants.
  4. Pagament per clic. Quart, vostè cobrarà per cada vegada que un visitant al seu lloc web o blog feu clic a l'anunci. Entre 0.50 € i 5 € per clic, depenent de la quantitat de trànsit del lloc web o del blog, i la popularitat de l'anunci mostrat.

Pros i contres de la publicitat en el lloc Web

Ara ja coneix els conceptes bàsics de les dues formes més comunes de publicitat en llocs web. És hora de fer un pas més enllà. Decideixi vostè mateix si la publicitat al seu lloc web val la pena o no.

Pros: Avantatges dels anuncis en el lloc web

Per què els anuncis en llocs web mereixen la pena? Aquí hi ha tres raons:

  1. Guanys fàcils. En primer lloc, els ingressos mitjançant els diferents sistemes de publicitat al lloc web, s'obtenen amb un esforç mínim.
  2. Cobreix les despeses del lloc web. Segon, pot cobrir les despeses bàsiques del seu lloc web o bloc. Com el cost del registre del domini i el hosting web.
  3. Intercanvi recíproc. En tercer lloc, un intercanvi recíproc d'enllaços amb un negoci aliat és beneficiós per a tots dos. El negoci aliat obté un vincle de retorn al seu lloc web o blog. I la seva empresa obté un vincle de retorn al seu lloc web corporatiu.

Contres: Inconvenients dels anuncis en el lloc web

En contra, aquestes són tres raons, per les què la publicitat en el lloc web no és una bona solució per al seu lloc web o blog:

  1. Pèrdua de visitants. En primer lloc, podria perdre els seus clients potencials. Ja que l'anunci del lloc web redirigeix als seus visitants a una altra pàgina. 
  2. Interrompre l'aparença neta del lloc web i l'espai en el lloc. En segon lloc, massa anuncis distrauran als seus clients. També l'espai d'emmagatzematge al seu lloc web per afegir contingut serà més limitat. 
  3. Reduir la credibilitat del lloc web. En tercer lloc, mostrar un gran nombre d'anuncis redueix la credibilitat del seu lloc web.

Publicitat en el lloc web: Val la pena o no?

Resumint, La publicitat en el lloc web pot ser un actiu addicional si s'utilitza sàviament.

CONSELLAbans de començar amb la publicitat en el lloc web, valori si els avantatges superen els inconvenients.

  • Val la pena, si: 
   ja té un lloc web o blog amb continguts de valor significatiu i trànsit del lloc web (mitjana de 1.000 visites per dia). Ja que el seu popular lloc web serà de gran interès per als anunciants potencials.
  • NO val la pena, si: 
   vostè acaba de llançar el seu lloc web o blog i no té contingut o tràfic (<1.000 visites per dia). Li falta trànsit al lloc web. A més, la publicitat en el lloc web podria reduir la seva credibilitat. 
   Centri en primer lloc els seus esforços en augmentar el contingut i el trànsit, per aconseguir que el seu lloc web o blog es torni més visible i atractiu.

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 4.4/5

Vots: 7