Les millors plantilles professionals en WordPress: com seleccionar-les i on comprar-les

El sistema de gestió de continguts de WordPress ofereix innombrables plantilles i extensions gratuïtes. No obstant això, si espera més del seu lloc i no desitja tenir una plantilla de programador personalitzada, tard o d'hora considerarà comprar una plantilla de pagament. A més, les plantilles de pagament generalment no són cares, són més fàcils de configurar i els seus creadors estan contents d'ajudar amb qualsevol ajustament. Quina plantilla professional triar? Quines plantilles tenen una configuració realment simple i com triar una plantilla de pagament sense equivocar-se?

Després de la instal·lació amb èxit de WordPress, espera una decisió important a cada usuari: quin aspecte hauria de tenir la pàgina resultant i com es farà? En prendre decisions, és important pensar en alguns punts bàsics.

Esculli plantilles apropiades per al tema del seu lloc web

El propòsit específic del lloc web és important. Els cercadors també estan interessats en aquest propòsit. El propòsit i la qualitat del seu lloc web estan sent avaluats com a factors importants de SEO. Si és un bloc, ha de proporcionar contingut interessant i ser fàcil de llegir. Si parlem d'una botiga virtual, el lloc ha de ser còmode per comprar i la seva estructura (disseny de contingut i botons) ha d'estar en la mateixa línia que el propòsit. Per tant, no ens sorprèn que una botiga en línia es vegi diferent a una revista a Internet. Per tant, és bo triar des del principi, una plantilla depenent exactament de per què servirà la pàgina resultant.

temata

Hi ha plantilles premium que tenen múltiples dissenys i escenaris llestos (revista, botiga electrònica, bloc, lloc corporatiu). Per tant, la plantilla comprada s'optimitza directament per a diversos usos diferents i és possible triar quin disseny prefereix l'usuari en qualsevol moment després de la instal·lació. De la mateixa manera, hi ha innombrables plantilles en el mercat que estan dissenyades per a un sol escenari, per exemple, per crear un catàleg de propietats immobiliàries o una revista en línia. La possibilitat de trobar la plantilla específica per al seu projecte és enorme degut a la dimensió de la comunitat de wordpress.

Pensi en les característiques importants de la pàgina en escollir una plantilla

Sap per endavant que el lloc servirà com una botiga online? Llavors, triï les plantilles per e-shop compatibles amb el complement d'e-shop WooCommerce. Això li estalviarà moltes preocupacions i despeses associades amb la recerca d'un programador per personalitzar la seva plantilla. Per poder accedir a una major varietat quan busqui plantilles de WordPress professionals, no podrà prescindir dels coneixements bàsics d'anglès.

temata1

Pàgines amb plantilles de WordPress premium:

MyThemeShop – Més de 150 plantilles i complements d'un creador amb un sofisticat sistema de configuració i edició

Theme Forest – Milers de plantilles de diferents desenvolupadors, la qualitat és diferent, però es pot trobar tot aquí

En el cas que busqui una plantilla per a pàgines corporatives comunes, els termes "negoci" o "companyia" són rellevants. El terme de cerca ideal al motor de cerca o directament a la pàgina de la plantilla serà "Plantilla empresarial de WordPress". 

L'agència de béns arrels faria servir el terme "plantilla de béns arrels" en l'exemple de cerca per trobar plantilles que proporcionin la funció de catàleg de propietats amb la capacitat de buscar i filtrar.

El centre cultural de planificació d'esdeveniments apreciarà un calendari sofisticat en la plantilla i buscarà una "plantilla de pàgina d'esdeveniments de WordPress" on la majoria dels resultats de la primera posició inclouen plantilles amb un calendari integrat.

Quin és el preu de les plantilles de WordPress? Fins i tot els professionals no trenquen el pressupost, les qualificacions dels usuaris poden revelar molt

La majoria de les plantilles de WordPress de pagament en el mercat varien en preus al voltant de desenes de dòlars. Les plantilles més populars verificades per milers d'usuaris poden obtenir-se des de 15 € fins a aproximadament 60 €. (Els preus són majoritàriament calculats en USD).

En comprar, presti atenció a la durada del suport proporcionat pels creadors, als límits de la llicència, a quantes pàgines es poden usar i, finalment, a les qualificacions dels usuaris. La revisió de l'usuari és una excel·lent manera d'esbrinar la satisfacció dels altres amb la plantilla i verificar la seva qualitat. El suport per a desenvolupadors i, per tant, la capacitat de descarregar una nova versió de la plantilla comprada és més sovint durant un any des de la compra de la llicència.

temata2

Per descomptat, pot trobar plantilles significativament més barates i més cares. Si tenen una bona qualificació i s'ajusten a les seves idees, no hi ha raó per evitar-les. No obstant això, sovint trobarà que els preus més alts no necessàriament indiquen una major qualitat. Els catàlegs de plantilles sovint donen diversos descomptes. Amb una mica de sort, algunes de les plantilles que miri tindran un descompte.

¿Plantilles professionals de WordPress amb configuracions simples? Bastant estrany, però es poden trobar.

Hi ha diversos grups de desenvolupadors en el mercat, les plantilles no només estan optimitzades, sinó que també són sofisticades perquè siguin fàcils d'editar per als usuaris finals. A la pràctica, pot crear una pàgina web amb força facilitat fins i tot sense coneixements de programació.

La simplicitat d'editar plantilles de WordPress professionals dels desenvolupadors de MyThemeShop és reconeguda. Les seves plantilles sobresurten amb una interfície d'edició de pàgines simple i clara. El preu de les plantilles no és alt, i aquells que són més actius en la creació de llocs web podran aprofitar la possibilitat de comprar totes les plantilles per a desenvolupadors com a part d'una subscripció anual per una tarifa raonable. Per descomptat, també pot comprar plantilles individuals on el preu és de l'ordre de desenes d'euros. L'avantatge és que totes les plantilles MTS venudes tenen una administració idèntica i són fàcils de configurar.

temata3

No obstant això, també hi ha aquelles que es veuen bé, però la seva configuració és un patiment. No hi ha res millor que una experiència personal: és una bona idea fer clic a les versions de demostració de l'administració del lloc (si és possible) o, almenys, consultar les opinions dels usuaris.

temata4

Envato Market amb el seu Theme Forest és una plataforma provada amb una selecció gegant de plantilles. És un mercat amb WordPress i altres plantilles i complements. No és un desenvolupador específic, sinó un mercat d'Internet, una gran botiga electrònica on pot triar entre milers de plantilles i extensions diferents. En particular, Avada, X Theme i el conegut Enfold són molt populars.

Ja que hi ha plantilles de diferents creadors en Theme Forest, la seva qualitat i forma de configuració també difereixen. Així que és bo tornar a filtrar per popularitat i qualificació d'usuari.

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 5/5

Vots: 416