Optimització de llocs web en WordPress: com reduir el volum del lloc web i la quantitat d'arxius carregats.

En l'article "Com accelerar el seu lloc web de WordPress" es descriu com accelerar la càrrega d'un lloc web de WordPress. Ara també li mostrarem altres procediments d'optimització per millorar la velocitat del lloc web. El web es carregarà més ràpid no només per als usuaris, sinó que també afectarà els motors de cerca. A més, pot fer-ho sense necessitat d'un programador.

1. La importància d'optimitzar un lloc web en WordPress

Avui dia, es posa gran èmfasi en la càrrega ràpida del lloc web. Si en carregar un web triga més de 3 segons, augmenta el risc que l'usuari abandoni el lloc. Ni als cercadors d'internet els agraden els llocs web que es carreguen lentament. Les pàgines més lentes són desavantatjoses des de cert punt en el temps. Un lloc lent pot donar lloc a una caiguda en els resultats de cerca. El temps de càrrega del lloc web es pot reduir efectivament emmagatzemant a la memòria cau i comprimint imatges. Una altra forma d'optimitzar un web en WordPress és reduir el nombre de descàrregues d'usuaris i reduir la grandària dels arxius.

La complicació és que les plantilles de WordPress i diverses extensions web afegeixen més scripts i fitxers CSS. Desacceleren significativament el lloc web a mesura que es carreguen. En molts casos, es carrega el codi complet, encara que només es necessita una part del codi per carregar en una situació donada. 

On pot verificar el temps de càrrega de la seva web? Hi llocs web especialitzats disponibles com Pingdom.com i GTmetrix.com. Només cal introduir la URL del lloc web que vol provar i el mesurament es durà a terme. Consulteu la prova de velocitat de la web abans i després d'haver utilitzat Autoptimize a la imatge.

gtmetrixgtmetrix1

Fins i tot per a un programador, l'optimització de les plantilles i extensions de WordPress pot ser complicada i perllongada. El complement gratuït Autoptimize l'ajudarà a optimitzar la velocitat del seu lloc web. Com el propi nom indica, el seu ús és simple.

2. Autoptimize – Major velocitat en uns pocs clics.

Centenars de milers de llocs de WordPress a tot el món utilitzen el complement gratuït i popular Autoptimize. El seu treball consisteix a combinar tots els estils i scripts en un, minimitzar-lo i comprimir-lo, guardar-lo en la memòria cau i fer alguns altres ajustos, incloent la reducció d'HTML.

optimització del lloc web de WordPress

L'ajust de la pàgina tindrà un impacte positiu en les velocitats de càrrega i en la velocitat del navegador. La configuració és simple i l'acceleració no afecta el disseny i el contingut de la pàgina.

3. Com treballar amb Autoptimize?

  1. Per instal·lar el complement, vagi a l'administració de WordPress i faci clic a "Complements"> "Instal·lar complements".
  2. Busqui "Autoptimize".
  3. Haga clic en “Instalar” y activar.
  4. En la configuració, s'afegeix l'element "Autoptimize", que es mostra mitjançant el cercle verd a la barra superior.
  5. Marqui JavaScript Options, HTML Options i CSS Options per guardar la configuració..
  6. Ara, el seu lloc està optimitzat i tot funciona correctament. Ara pot provar la velocitat amb la prova en línia esmentada, abans i després de l'optimització.

optimització del lloc web de WordPressL'acceleració es conta en segons. Hem donat un exemple d'una pàgina simple que ja era força ràpida abans de l'optimització. Fins i tot aquí, però, Autoptimize ha ajudat molt. El temps de càrrega de la pàgina va passar 3.9 segons a 2.8 segons. Aquesta és una diferència significativa. El nombre de feeds carregats i la mida de la pàgina també s'han reduït. Per llocs lents, la diferència abans i després de l'optimització és encara més significativa.

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 5/5

Vots: 3