Taules en WordPress: com crear i inserir una taula en un lloc web

Les taules són part del contingut de molts llocs web. Es poden utilitzar en llistes de preus o llistes de contactes. Com inserir un full de càlcul en un lloc creat amb WordPress?

1. No vol instal·lar un complement? Faci servir un full de càlcul d'Excel.

Encara que l'editor de WordPress no pot crear un nou full de càlcul, pot editar un full de càlcul acabat. Obri un editor de full de càlcul, per exemple Google tables o Microsoft Excel, creï una taula i copiï l'àrea seleccionada. A continuació, enganxi-la a l'editor de WordPress.

taules_Wordpress_1

Es crea un full de càlcul bàsic, i pot editar el seu contingut i valors. No podrà editar el seu aspecte, com el nombre de columnes, etc. El full de càlcul es veurà una mica diferent de l'original, fins i tot amb els colors. El resultat serà un full de càlcul sense estils.

taules_Wordpress_2

2. TinyMCE Advanced - una eina avançada no només per a fulls de càlcul.

L'editor bàsic de WordPress es diu TinyMCE. L'editor Gutenberg ha estat introduït recentment. Gutenberg hauria de reemplaçar lentament a TinyMCE. Ara centrarem la nostra atenció en TinyMCE Advanced - la versió avançada de l'editor bàsic. Quan estigui instal·lat, tindrà un editor sofisticat que li permetrà editar qualsevol cosa de forma gratuïta.

TinyMCE Advanced es pot descarregar i instal·lar en el gestor de complements de WordPress:

  1. Vagi a "Plugins"> "Instal·lació de plugins" en l'administració de WordPress
  2. Introdueixi "TinyMCE Advanced" al quadre de cerca
  3. Faci clic a "Instal·lar"
  4. Activi el complement fent clic al botó "Activar"

Un cop completada la instal·lació, vagi a l'administració del lloc i dels missatges. Fins i tot a primera vista, el nou editor es veu diferent. Ofereix diverses funcions, com canvi de font i mida de font, caràcters ocults, creació d'índexs i una opció important perquè puguem crear un full de càlcul.

taules_Wordpress_3

Faci clic a la pestanya "Taula" en l'editor, per seleccionar la mida i el nombre de columnes i files. Podrà fusionar cel·les, eliminar camps, files i columnes i afegir noves en un sol clic.

taules_Wordpress_4

L'avantatge del connector és que no es requereix un programa extern com MS Excel per crear i editar un full de càlcul. L'inconvenient és que està limitat pels estils CSS de la seva pròpia plantilla, i no pot canviar la forma visual del full de càlcul creat. Aquest editor és suficient per crear fulls de càlcul fàcils. Afegeix més opcions a l'editor bàsic del sistema de publicació WordPress.

3. Data Tables Generator: un connector intel·ligent amb les característiques matemàtiques d'Excel.

No està satisfet amb els fulls de càlcul simples? El complement Data Tables Generator by Supsystic ofereix una creació de fulls de càlcul sofisticades, gràfics i llistes de reproducció interactives.

Fins i tot en la versió gratuïta, proporciona moltes funcions de full de càlcul. Aquest complement només pot ser utilitzat per usuaris amb drets d'administrador. És una gran opció especialment per a llocs web personals.

WordPress tabuľky 3

  1. Faci clic a "Plugins"> "Instal·lar connectors" a la columna esquerra en l'administració de WordPress
  2. Busqui “Data Tables Generator by Supsystic”
  3. Faci clic a "Instal·lar"
  4. Activi el complement fent clic al botó "Activar". 

Veurà una entrada de "Tables by Supsystic" a la columna esquerra de l'administració. Obri'l i vagi a l'informe que descriu com funciona. L'opció Afegir nova taula i Taules (llista de taules creades) és especialment interessant per a l'usuari.

taules_Wordpress_5

La creació de taules és molt similar als coneguts editors de fulls de càlcul i inclou la capacitat d'inserir característiques i fórmules avançades per calcular valors. Pot fer tot el que necessiti amb la taula fins i tot en la versió bàsica. La versió "Pro" del complement proporciona la capacitat de crear gràfics.

El full de càlcul finalitzat, creat amb el complement, es pot inserir en la ubicació designada utilitzant el Shortcode generat.

taules_Wordpress_6 

Recomanem la funció Clonar per facilitar la creació de fulls de càlcul.

La funció crea una còpia de la taula que també té en compte el format, el que li permet canviar els seus valors sense la necessitat de crear una nova taula.

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 5/5

Vots: 3