Procés de registre de domini

Procés de registre de domini. Vol un lloc web. Dels seus amics, escolta que primer necessita un nom de domini. No té idea del que significa, i molt menys com funciona el procés de registre de domini? Llegeixi-ho aquí.

Què és un domini?

Un domini (és a dir, un nom de domini) és un identificador únic a Internet. És la seva "adreça d'Internet" en línia en la qual es mostra el seu correu electrònic o lloc web.

Un exemple d'un nom de domini és: www.active24.cat

 • www= subdomini
 • active24= nom de domini.
 • .cat = extensió de domini, la part després del punt.

Cada nom de domini està associat amb una adreça IP única. Els servidors informàtics intercanvien informació a través de les adreces IP numèriques.El seu lloc web i la seva adreça de correu electrònic associats amb el seu nom de domini, per tant, només són visibles per al seu nom de domini específic.

Výběr domény

Què és un registre de domini?

Un registre de domini és la forma d'obtenir la seva "identitat en línia" única a la Web. . El procés de registre de domini consta de diversos passos:

 1. Pensi en un bon nom de domini.
 2. Comprovi la disponibilitat del nom de domini.
 3. Registri el domini en un proveïdor de serveis d'Internet com ACTIVE 24.
 4. Pagui la factura per al registre del nom de domini.
 5. Confirmi l'enllaç des del e-mail de ASCIO sobre el seu registre de domini.

Com puc convertir-me en propietari d'un domini?

Vostè es convertirà en el propietari legítim del domini després que hagi completat el procés de registre del domini. Només amb la sol·licitud de registre del domini no és suficient. El nom de domini ha de ser posat al seu nom. Això succeeix després del pagament i la confirmació:

 • El nom de domini està registrat.
 • S'ha fet el pagament de la factura pendent per la quota de registre de nom de domini.
 • El seu registre de domini es confirma mitjançant un enllaç en un correu electrònic a l'empresa de registre de dominis.

IMPORTANT: Pot passar que un nom de domini sigui sol·licitat al mateix temps per diferents registradors de domini. Al mercat de noms de domini s'aplica la regla "first comes, first served". Això vol dir que la persona que primer paga i confirma el registre de nom de domini es converteix en el titular del domini. Per tant, és important pagar el domini i confirmar-ho per correu electrònic el més aviat possible.

 

Durant quant de temps sóc propietari del domini?

Una vegada que el procés de registre de domini s'ha completat, vostè és propietari del domini. Un registre de domini garanteix que ningú més pot usar el seu nom de domini durant el període de registre pagat.

Vostè roman com a propietari del domini, durant el temps pel qual hagi pagat la quota de registre. Després d'aquest període, pot triar estendre el registre de domini. El domini es protegeix durant un període determinat. Normalment és d'1 any, depenent del registrador on ha registrat el nom de domini.

Abans del final del període de registre de domini, rebrà automàticament una factura Pro-forma per a la renovació del període de registre del domini. En aquest moment, pot decidir renovar el seu registre de domini o alliberar el nom de domini de nou al mercat de dominis. 
Si no realitza el pagament la factura Pro-forma a temps, el nom de domini passa primer a la situació de quarantena i després és alliberat novament al mercat de dominis.

Mentre el seu domini està actiu, ningú més pot registrar aquest nom de domini.

CONSELL: Desitja transferir el seu nom de domini ja existent? 
Llegeixi primer "Transferència de domini".

Com puc comprovar la disponibilitat d'un nom de domini?

IIMPORTANT: Molts dels bons noms de domini ja estan registrats. Per tant, comprovi primer la disponibilitat del nom de domini que vol, abans de crear el seu lloc web.

Pot comprovar la disponibilitat del nom de domini que vol, directament des del nostre lloc web . Vostè sabrà immediatament si el seu nom de domini desitjat encara està disponible.

 1. Vagi a www.active24.cat
 2. Escrigui el nom de domini en el camp de comprovació (sense www).
 3. Seleccioni l'extensió de nom de domini (el tipus de domini després del punt).
 4. Faci clic a Cercar domini per verificar la disponibilitat del domini.
 5. També hi trobarà noms de domini alternatius lliures, que pot escollir.

 

CONSELL: Ja està ocupat el domini que volia? 
Registri un nom de domini alternatiu.

 • Té el seu domini amb un altre proveïdor?
 • Va triar tenir el seu nom de domini, correu electrònic i allotjament web en diferents proveïdors de hosting?
 • Vol revisar tots els seus serveis en línia directament des del seu propi tauler de control?

 

Traslladi el seu domini i serveis en línia a ACTIVE 24.

Més informació

Posem a la seva disposició la nostra ajuda per trobar un nom de domini adequat, obtenir assessorament d'experts sobre el registre del seu nom de domini o moure el seu domini existent, correu electrònic, allotjament i lloc web a ACTIVE 24.

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 4.9/5

Vots: 8