Assessorament web bàsic: creant el seu propi lloc web pas a pas

Assessorament web bàsic: creant el seu propi lloc web pas a pas. Sense coneixements tècnics. Això ja no està reservat per a uns pocs privilegiats. Qualsevol pot pas a pas crear el seu propi lloc web. Però abans de començar a muntar el seu propi lloc web, és recomanable rebre alguns consells bàsics. A continuació alguns consells nostres sobre com fer el seu propi lloc web. Des de la primera idea fins a la solució final del lloc. Pas a pas!

1: Primer pensi, i després actuï

Abans de registrar el domini i començar a demanar allotjament web o altres serveis, vostè ha de fer una acurada preparació. Primer, pensi en l'aparença que vol que tingui el seu lloc web. Aquest és un pas important, que sovint és ignorat. No obstant això, aquesta anàlisi previ per al seu lloc web pot estalviar temps, diners i frustració més endavant. Prengui temps per imaginar-se el resultat final que vol per al seu lloc web:

 • Busqui a Internet els llocs web que li agradin.
 • Agafi llapis i paper i escrigui les necessitats i idees per al seu lloc web.
 • Faci un dibuix de la seva visió ideal de la web, bloc o botiga.
 • Quins altres serveis en línia necessita per al seu futur lloc web?

CONSELL: Estigui segur de saber exactament el que vol i necessita per fer pas a pas el seu propi lloc web.

Ako vytvoriť web

2:Autoconstrucció 
o externalització del seu lloc web.

Depèn del tipus de lloc i el grau de professionalisme del resultat final. Prengui una decisió. Construir un lloc web vostè mateix o subcontractar la creació del lloc web a un dissenyador web professional:

 • Construir un lloc web vostè mateix
 • Si vostè té una petita o mitjana empresa pot crear un lloc web vostè mateix amb una simple administració en línia. Sempre mantindrà control sobre el seu lloc web. I podrà personalitzar el seu propi lloc web, on i quan vulgui. Mi Website és una bona opció per fer pas a pas el seu propi lloc web. No necessita tenir cap coneixement de programació per utilitzar aquest generador de llocs web basat en el núvol. 

 • Externalitzar el lloc web
 • Està buscant també tenir èxit en línia a llarg termini o establir alts estàndards? Si desitja un lloc molt complex amb moltes característiques addicionals, llavors no és suficient un constructor de llocs web i HTML bàsic. Esculli en aquest cas per l'externalització del seu lloc web a un dissenyador web professional.

Pregunti's:

 • ¿Dissenya el seu lloc web per afició, o per a ús professional?
 • Quins serveis addicionals en línia vol fer servir?, Un registre de domini amb o sense el seu propi correu?, Servidors d'allotjament web?, Constructor de llocs web o lloc web en WordPress?

 

CONSELL: ¿No està segur sobre si utilitzar un lloc web gratuït?
Llegeixi el nostre article "Lloc web gratuït: pros i contres".

3: Faci les seves preguntes i demani una solució adequada

Ara que ja sap, l'aparença que vol per al seu lloc web, quins altres serveis en línia necessita i si fará el lloc web vostè mateix o externalitzará la construcció del lloc web, pot procedir a adquirir els serveis més adequats:

Facis les següents preguntes:

 • Grandària: Quantes pàgines tindrà el seu lloc web?
 • Espai web: Quant espai necessita per al seu lloc web?
 • Il·limitat, adaptable o limitat? 
  Hi ha espai suficient per emmagatzemar fotografies i vídeos?
  Desitja guardar les seves imatges i vídeos al seu lloc web o en un servidor remot o eina en línia?
 • Espai per a E-mail: Vol utilitzar la seva pròpia adreça de correu electrònic en el seu nom de domini?
 • O fa servir un compte de Gmail, Hotmail o Yahoo?
 • Supor: Hi ha disponible servei d'atenció al client i suport tècnic?
 • Quan i com (per telèfon, correu electrònic, xat, sistema de tiquets)?
 • Disseny: Estàtic o Responsiu?
 • Desitja que el seu lloc web sigui visible en dispositius mòbils com un smartphone o una tauleta? Llavors, s'ha d'assegurar que la plantilla/codi de lloc per al seu lloc web sigui "responsiu". 
  Vol una targeta de visita en línia? És suficient que només sigui visible en un equip d'escriptori? Un disseny "estàtic estàndard" ho farà.

 

CONSELL: Un disseny web responsiu és avui dia molt important. Especialment des que el motor de cerca de Google aplica l'estratègia "Mobile First". Google ofereix a les seves pàgines de cerca preferentment llocs web amb bona visibilitat en dispositius mòbils. A causa del major nombre de cerca de resultats a través de dispositius mòbils. Com ara smartphones i tablets.

Lloc web de ACTIVE 24

Ara vostè ja sap com es veurà el seu lloc web i ha seguit els nostres consells bàsics de web, és el moment de demanar la seva solució per al lloc web .

Un cop se subscriu a un lloc web, rebrà una confirmació. Vostè pot començar immediatament a crear el seu lloc web. La majoria dels sistemes de gestió de continguts de llocs web són bastant intuïtius. Vostè aprendrà pas a pas creant el seu propi lloc web professional.

En cas de necessitar ajuda, posi's en contacte amb nosaltres.
Som aquí per ajudar-lo.

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 5/5

Vots: 246