Com veure anuncis i una llista d'articles relacionats de WordPress amb Google Matched Content?

Els visitants dels blogs i altres llocs web de contingut sovint fan servir elements d'estil de bloc que mostren "Contingut relacionat". Aquestes llistes de contingut contextual que estan fora de la pàgina també augmenten la quantitat de temps que els usuaris passen a la pàgina i, si s'usen correctament, poden ser el lloc ideal per posar missatges publicitaris.

Què és el contingut de Google Matched o AdSense Matched Content?

Google Adsense és el lloc per rendibilitzar el trànsit del seu lloc web. Simplement registri, generi banners i col·loqui'ls en la web. Llavors, el seu lloc web pot començar a generar diners immediatament, depèn únicament de què tan interessant sigui el contingut que té al seu lloc web i quin és el seu trànsit.

Matched Content és un nou tipus de bloc d'anuncis que Google ha introduït a AdSense. El servei escaneja el contingut del seu lloc web i crea un llistat d'articles relacionats. La unitat pot funcionar sense publicitat, és a dir, com a text simple de contingut relacionat, o barrejant anuncis que no es veuen com anuncis a primera vista. També pot associar articles relacionats al mateix temps amb guanyar diners en anuncis.

matched ukázka

L'element es pot personalitzar i és totalment responsiu - funciona sense problemes tant en les versions del lloc web per a mòbils com per a les d'escriptori.

Quins són els avantatges?

 • Els complements i els widgets utilitzats per mostrar contingut relacionat generalment carreguen al servidor amb moltes sol·licituds, i amb un trànsit més gran (i una configuració deficient), el lloc web es pot alentir. En canvi "Matched Content" només carrega els servidors de Google i redueix la càrrega en el seu servidor o allotjament web. 
 • Google fa servir sofisticats algoritmes per mostrar contingut relacionat.
 • Pot guanyar diners i ajudar els seus usuaris.

matched nastaveni

Quins són els desavantatges?

 • Google no li permetrà obtenir més efecte en l'aspecte de l'element. Això pot canviar en el futur, però és un desavantatge de moment.
 • No és possible triar quin contingut vol capturar (els arxius i les categories apareixeran ocasionalment en contingut relacionat).
 • El logotip de Google no es pot eliminar de la capçalera.

 nastaveni

Com afegir AdSense Matched Content a llocs de WordPress?

En primer lloc, s'ha de registrar a Google AdSense. La nova característica només apareixerà en la configuració d'AdSense per a llocs que tinguin prou trànsit.

 1. Faci clic a "Blocs d'anuncis"> "Bloc d'anuncis nou" al menú esquerre de Google AdSense. Seleccioni "Contingut relacionat" aquí a la descripció general.matched
 2. Pot editar l'element, decidir si vol fer-lo servir per mostrar anuncis o simplement guardar tot. Es mostrarà el codi d'implementació del lloc.
 3. A la pàgina de configuració de WordPress, vagi a la configuració d'aparença i seleccioni "Widgets".
 4. Estableixi un nou widget HTML i enganxi el codi de l'anunci en ell.html
 5. Seleccioni la posició adequada en la pàgina, idealment sota dels articles (a la vista prèvia d'articles), o provi la columna dreta i guardi.
 6. Ara, els anuncis de "Contingut relacionat" haurien de començar a aparèixer al seu lloc web.

ukazka matched

Una altra opció és introduir manualment el codi de l'anunci en el codi, o pot usar complements especialitzats, com "Ad Inserter".

Matched Content és adequat per a qualsevol persona que vulgui guanyar diners amb el seu contingut i no desitja molestar els usuaris amb banners antiestètics. També ofereix una alternativa interessant als complements per atreure contingut relacionat.

 

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 4.9/5

Vots: 9