Comentaris de WordPress: complements alternatius de comentaris per a WordPress

Comentaris de WordPress. Els usuaris de WordPress no necessiten un complement per acceptar comentaris en els seus blocs. Ja que WordPress ve amb un sistema de comentaris incorporat. No obstant això, els comentaris integrats en el Hosting per a WordPress proporcionen funcions molt bàsiques de correu brossa. Hi ha complements de comentaris molt més avançats disponibles. Aquí els millors plugins de comentaris alternatius per WordPress.

Per què els comentaris en WordPress?

Una secció de comentaris activa afegeix valor al seu contingut web:

 • Ajuda als propietaris de llocs a interactuar amb els seus lectors.
 • Millora el contingut: aprofundir-hi o proporcionar un punt de vista alternatiu.

Per rebre molts comentaris, necessita la infraestructura adequada.

Comentaris de WordPress

WordPress ve amb un sistema de comentaris incorporat fàcil d'utilitzar. Després d'afegir el nom, el correu electrònic i l'adreça web (opcional), els visitants de la web poden deixar un comentari. Molts blocs i llocs web de WordPress el fan servir. El sistema de comentaris predeterminat de WordPress és gratuït i fàcil d'utilitzar.

comments

No obstant això, és molt bàsic i insegur. No té actualitzacions, notificacions de resposta, suport i integració de xarxes socials. I es filtra el correu brossa.

Desactivar els comentaris de WordPress en les pàgines generals

 • Iniciï sessió en l'administració de WordPress.
 • Faci clic a "Configuració".
 • Faci clic a "Comentaris".
 • Desmarqui la casella de verificació "Permetre que els visitants del lloc comentin sobre nous articles".
 • "Guardar" el canvi de configuració.

Desactivar els comentaris de WordPress en publicacions específiques

 • Iniciï sessió en l'administració de WordPress.
 • Faci clic a "Publicacions".
 • Seleccioni "Edicions ràpides".
 • Desmarque "Habilitar comentaris" per desactivar la discussió sota cada publicació.
 • "Guardar" el canvi de configuració.

Complements alternatius de comentaris per a WordPress

Hi ha disponibles complements de comentaris molt més avançats.
Alguns dels millors complements alternatius de comentaris per a WordPress:

 • 1. Jetpack Comments
 • 2. Yoast Comment Hacks
 • 3. Postmatic
 • 4. Disqus
 • 5. WP Discuz

1. Jetpack Comments

Primer. Jetpack Comments ve amb opcions integrades d'inici de sessió a les xarxes socials. Com ara comptes de Twitter, Facebook i Google+. 

jetpack

És fàcil d'instal·lar. Els visitants poden triar rebre notificacions per correu electrònic i comentaris de seguiment. No obstant això, el complement és de gran pes i consisteix en molt codi innecessari. Redueix la velocitat del seu lloc.

2. Yoast Comment Hacks

Segon. Yoast Comment Hacks fa la gestió de comentaris més fàcil. El complement optimitza algunes característiques centrals de comentaris de WordPress. Ve amb millors e-mails de notificació de comentaris.

yoast

Pot redirigir nous comentaris a una pàgina d'agraïment. Es poden enviar comentaris individuals o tots els comentaris d'una publicació.

3. Postmatic

Tercer. Postmatic és una gestió de comentaris via e-mail. Es duplica com un complement opcional habilitat, amb finestres emergents, panells lliscants i barres superiors. En comentar en el lloc web de WordPress, el visitant web es registra automàticament en la seva llista de correu electrònic també. I rebrà totes les publicacions noves per correu electrònic tan aviat com publiqui.

postmatic

El lector pot llegir el seu contingut directament des de la seva safata d'entrada de correu electrònic. Els usuaris no necessiten visitar el seu lloc web per deixar un comentari. Simplement poden fer clic per respondre al correu electrònic o respondre als comentaris d'altres usuaris. La publicació de comentaris enviats per correu electrònic directament al seu lloc web en temps real. Postmatic oculta l'adreça de correu electrònic del comentari per protegir la seva privacitat.

4. Disqus

Quart. Disqusés un dels sistemes de comentaris més populars i avançats del món. El sistema de comentaris funciona amb una API de Disqus externa, pel que el seu ús no es limita a WordPress. Disqus admet comentaris, inici de sessió social i respon a les notificacions. Manté el correu brossa mínim i fomenta discussions de qualitat.

Disqus

Els visitants de la web responen per correu electrònic i deixen mitjans enriquits, com vídeos i imatges, en els seus comentaris. I 'seguir' a altres visitants del web per veure el seu historial de comentaris. No obstant això, el sistema de comentaris Disqus no és perfecte. Hi ha moltes opcions per iniciar sessió ràpidament, com Facebook, Twitter, Google+ o un compte de Disqus. Però els visitants del web han d'iniciar sessió abans de comentar. A més, aquests inicis de sessió socials no garanteixen la privacitat en línia.

5. wpDiscuz4

Cinquè. El complement wpDiscuz4 és un dels millors i més avançats plugins de comentaris de WordPress. wpDiscuz4 és la millor alternativa a Jetpack Comments, Facebook Comments i Disqus. Aquest complement de discussió ric en funcions ofereix tot el que pot imaginar per als seus comentaris. Automàticament reemplaça els comentaris de WordPress després de la instal·lació en WordPress.

wp discuz

wpDiscuz4 permet comentaris sense necessitat de registrar-se. Ve amb una interfície d'usuari intuïtiva i molts mètodes de classificació de comentaris. wpDiscuz4 inclou Autorecuperació i Qualificació dels usuaris. Iniciï sessió o registri's a través dels perfils de les xarxes socials, com Facebook, Google o LinkedIn. O deixi un comentari anònim, si prefereix privacitat en línia. Creat per a la velocitat, és compatible amb els botons "carregar més comentaris". wpDiscuz també ofereix moltes integracions. Com wpDiscuz-Postmatic. Això permet respondre als comentaris directament des de la seva safata d'entrada.

Comentaris de WordPress

Avaluï les fortaleses i debilitats de cada sistema, per a considerar com les característiques s'ajusten a les necessitats del seu lloc. I després prengui la seva decisió.

 • Encara no té WordPress? Adquireixi el seu paquet de WordPress a ACTIVE 24.
 • ¿Nou en WordPress? Executar el sistema predeterminat de comentaris de WordPress és adequat per començar.
 • ¿Usuari intermig de WordPress? Faci servir complements com Jetpack o Yoast Comment Hacks.
 • ¿Usuari avançat de WordPress? Desenvolupi una comunitat amb: Disqus or wpDiscuz4.
 • Preguntes? Consulti al nostre Servei d'Atenció al Client.

 

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 4.8/5

Vots: 4