On trobar plantilles gratuïtes de qualitat per a WordPress?

Un dels primers passos per crear un lloc amb el Hosting per a WordPress és trobar la plantilla adequada, el disseny en el qual construirà el seu lloc web. Encara que hi ha moltes plantilles de pagament sofisticades, fins i tot pot trobar plantilles realment bones de forma gratuïta. Sap on buscar-les?

Milers de plantilles on triar 

Les plantilles es poden trobar i instal·lar directament en l'administració del sistema de publicació, però, és possible que aquí no trobi cap adequada per als seus propòsits. Tot i que tenen beneficis inqüestionables (com el suport dels desenvolupadors), no ha de recórrer directament a les variants de pagament que poden costar centenars d'euros. Pot trobar algunes plantilles adequades per al seu lloc i de forma gratuïta.

SUGGERIMENT: Si està pensant a crear una plantilla personalitzada, consulti primer si pot trobar una plantilla de pagament o gratuïta adequada. Després d'això, només faci alguns ajustaments simples amb complements o pot contractar algunes hores de programador, i tindrà un complet lloc web únic.

On estan amagades les millors plantilles?

El primer lloc per visitar és el propi lloc web de WordPress. El sofisticat sistema de recerca permet no només classificar les plantilles segons les preferències de l'usuari, sinó també per la seva popularitat, el que fa que sigui més ràpid seleccionar plantilles de millor qualitat. Actualment hi ha més de 5,000 plantilles diferents, la qual cosa és un nombre considerable, capaç de satisfer les necessitats de molts webmasters. 

Nabídka šablon

El lloc web Athemes també s'especialitza en les plantilles actuals de WordPress. També inclou una breu descripció de plantilles responsivas individuals, el que farà que la seva selecció sigui encara més fàcil. Totes elles tenen versió bàsica gratuïta, però moltes ofereixen característiques avançades addicionals per una tarifa; això és freqüent amb les plantilles gratuïtes. La compra de característiques addicionals sempre és voluntària i l'usuari no està obligat a fer-ho.

Šablona WordPress

Un servei similar com Athemes també és ofert per Colorlib. Ofereix més de 50 plantilles gratuïtes per a una àmplia gamma d'usuaris - pot trobar plantilles dissenyades específicament per a la indústria mèdica, etc.

 

Colorib šablony

Per trobar un gran nombre d'altres plantilles, pot utilitzar un motor de cerca i llocs web especialitzats, que es refereixen a recursos de plantilles. No obstant això, no sempre és possible garantir la qualitat del disseny.

CONSELL: Busqui articles amb informes de plantilles actuals per assegurar-se que la plantilla estigui actualitzada i duri més. Termes de cerca com "Millors plantilles gratuïtes de WordPress 2018", etc. Es sorprendrà gratament.

¿Plantilles Premium gratis? Directament dels creadors de les de pagament

Provi llegir les pàgines d'alguns dels estudis professionals que s'ocupen de la venda de plantilles. L'estudi MyThemeShop, que fins i tot té el seu propi portal de vendes, ofereix 20 plantilles professionals gratis. A més, també venen una sèrie de plantilles de pagament, amb les que es poden construir grans projectes i llocs web representatius però amb el cost que això representa.

Výběr šablon

Consell: trobi desenvolupadors que li agradin a ThemeForest i visiti els seus llocs web - és molt possible que li ofereixin almenys una plantilla de forma gratuïta. Obtindrà una plantilla de qualitat i provada de forma gratuïta.

Compte amb els enganys

Si vol trobar una plantilla vostè mateix, vagi amb compte amb les plantilles de pagament a preus bonificats que estan disponibles de forma il·legal per a baixar. De vegades ni tan sols necessita estar familiaritzat amb això, però, com es diu - la ignorància no disculpa. En el futur, podria significar que s'enfrontarà a problemes (legals).

També ha d'evitar llocs web d'aspecte molt sospitós o descàrregues estranyes - poden amagar malware molest. Afortunadament, però, els llocs web legítims són molt més fàcils de trobar que els fraudulents, el que ajuda a prevenir la majoria dels problemes.

 

Valoració de l'article

Puntuació mitjana: 5/5

Vots: 444